Erotické masáže Praha

Zoe – Rabitt hall

Včera večer jsem se dotazoval a akorát jim zákazník odřekl na dnešek hodinovou masáž, tak jsem neváhal a zašel opět za Zoe, která je prostě pro masáže stvořená tělesně i mentálně 😁. Na masáže už chodím pár let, v poslední době hodně i do Rabittu, kde jsem vyzkoušel pár děvčat, ale Zoe patří určitě do TOP 3 all the time. Hodně kontaktní sprcha před i po, masáž  samozřejmě dle výběru masážníka také na 1* a hlavně se s ní do komunikovat v ČJ a tím vylepšovat kvalitu masáže a doteků 🤩. Určitě zajdu znovu, i když se bojím, že se k ni teď už vůbec nedostanu 😱.

admin edit: https://www.tapky.info/?4103,zoe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

1 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 října, 2022 00:16

To víš, že se k ní už nedostaneš. Ani já se k ní už nedostanu. Od doby, co se tu na Zoe objevily oslavné ódy, je tam narváno na týden dopředu. Dostal jsem se k ní dvakrát, než se nějakej chytrák potřeboval pochlubit, jak si užil. No a pak další potřebovali přispět svou troškou do mlýna, že oni si taky užili, a bylo vymalováno.
takže nezbývá, než hledat jinde a doufat, že to zase nějakej prosťáček neprovaří  😅 

21 října, 2022 00:59
Reply to  BujnejBertik

To je klasika. Nejakej naivka sem hodi odu a pak uz se na masaz nedostane pres hordy sosaku. Nekteri proste nepouzivaji mozek.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx