Erotické masáže Praha

Victoria – Extaz massage

Na úvod chci říci, že si myslím, že ta cena je přepálená s porovnáním s jinými lepšími podniky. Extaz masaz je pro mě dlouhodobě Béčkovým podnikem. Podnikem, kde kam když zavolám, jestli má masérka za 5 minut volno, tak zpravidla volno má.

Victoria je přejmenováná masérka, která tam již pracovala, měla na půl roku pauzu a pak se jen přejmenovala. Na Tapkách jsem její původní jméno nenašel, ale recky už tam měla. Je to Ukrajinka, hezká, dobře stavěná, prsa jedničky, velmi příjemná, ač komunikace v češtině nebo angličtině vázla.

Sprcha tady je vždy zpravidla samostatná. Bývaly časy, kdy tam neměli ani závěs u sprchy .DD

Masáž na břiše velmi příjemné B2B celým tělem. Vzdychání za uchem a i již masáž penisu, kdy si šáhne rukou pod vaší zadnici a doslova penis přetočí ven a tam ho začně dráždit, hrozně vzrušující!

Po otočce B2B pokračuje, vše je na dosah, dokonce i sama řekne, ať ji hladíte na prsou 😀 Kočka z venku pohlazení ok, ale větší vzrůšo nečekejte, není na to. Zakončení v pozici 69 se zachycenýma prsama a s kočkou před ksichtem. Bylo to fakt dobrý.

Hodnotím slečnu velmi nadprůměrně, opakoval jsem několikrát a už nebudu, jsem nasycen 🙂 Říkal jsem si, proč taková dobrá holka je v takovým podprůměrným podniku, ale to je na ní 🙂

1h/2100 Kč/ Nuru masáž

https://www.tapky.info/?4224,victoria-extaz-massage-776-506-193-776506193

Victoria.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx