Erotické masáže Praha

Klaudie – Climax Masaze

Pondělní volno jsem si chtěl zpříjemnit masáží. V rabbitu volno až odpoledne a na Smíchově, pro mě z ruky. Koukám po internetu a píšu do climaxu. Nabídnuty mi dvě slečny a že můžu hned. Domluva padá na Klaudii která se mi na fotkách vážně moc líbí.

Salon zastrčený přímo nad Libeňským nádražím. Parkování pro 4 auta ideální. Zvoním, po chvíli mi otvírá krásná, sexy usměvavá slečna v růžových šatech. Velký výstřih až mi z toho padá brada na zem. Seznámení pouze podanou rukou. Škoda polibek na tvář je vždy příjemný. Odveden na pokoj domluva na 1h B2B za 2100. Dávám slečně 2500, ona na mě hned odbývá že nemá nazpět. Nejspíš teda má chyba, po chvíli se vrací a dává mi 300 zpět, ok vybruslila z toho. Já si příště dám pozor. Ať jdu do sprchy, že za chvíli přijde a olejem. Ptám se zda nepůjde se mnou, společná sprcha za příplatek. Na webu o tom není ani slovo. Ok nechci jdu sám.

https://www.tapky.info/?4221,klaudie-climax-masaze-735-006-009-735006009

Sprcha na pokoji, velká a vše v pořádku. Pokoj sám o sobě super hezky čistý zapálené svíčky, dost světla a velké zrdcadlo podél matrace.

Ulehám Klaudie přichází s olejem a začíná mi masírovat záda. B2B minimálně, její projel prakticky žádný. Občas sáhne mezi nohy na koule, ale nic extra co by mi hlo s komárem. Otočka asi po 20min. Mám Klaudii hezky vedle sebe nechá na sebe sáhnout. Opravdu velká umělá ňadra a úžasná prdelka. Slečna je vážně top co se postavy týče a hezky se na ni dívá. Doteky na zadek a prsa se nebrání, ale nijak se neprojevuje. Kundičku mi prakticky ani neukázala.

Masíruje mě prakticky jen rukami, občas si dá mezi kozičky péro což je super. Jinak ho hezky honí rukou, cítím jak to já mě pomalu jde. Snažím se myslí oddalovat protože si říkám, že máme ještě tak 20min. Bohužel nepomáhá a tak hlásím stop. Žádná stopka nepřišla a já stříkám. Prakticky hned po udělání nepříjemný vytknutí co jí zastavuju. Říkám, že máme ještě určitě čas tak jsem nechtěl hned. Odpověď to nemusí být až na konci…Hmm dobrý. Chci se zvednout, že jdu do sprchy. Lež namasíruju ti stehna. Masáž stehen ? Úplně k hovnu, 5min mě „hladí“ a mě se hlavou honí jak jsem nasranej. Do sprchy jdu deset minut před koncem placené hodiny.

Po sprše se obleču čekám na ní, zvonek z venku. Přijde omluví se že přijela prádelny, tak tam člověk čumí do zdi a čeká až bude moc odejít.

Rozloučení opět podáním ruky a ať se někdy zas stavím. Nestavím…Slečna opravdu moc hezká češka což beru jako plus, ale ve finále jsem byl nasranej a příště raději projedu celou Prahou až na Smíchov.

CLIMAX-MASAZE-KLAUDIE-NEW2-1.jpeg CLIMAX-MASAZE-KLAUDIE-NEW-0.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 října, 2022 22:57

Klasický ojeb 🙏🙏

17 října, 2022 22:58

Zlatokopka..

Last edited 1 rok před by Cakorev
18 října, 2022 00:09

Tak to fakt neeee, neeee, neeee

19 října, 2022 21:25

Jo, to nasere, když se necháš ojebat. To se pak cítíš, jak znásilněná holka.. 😀

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx