Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit hall

Moje první recenze na tomto šikovném webu, který mi posloužil nejen jako inspirace, ale jako kopanec, abych se konečně taky nechal opečovat.

Volba padla na Sakuru v Rabbit hall, která tu nemá tolik recenzí, kolik bych čekal (že by si ji někdo schovával?) a byla to volba dobrá. Objednání, vstup v pořádku, sice rušná ulice na Vinohradech, ale okamžitě po zazvonění vcházím, za dalšími dveřmi už na mě čeká Sakura, nabízí přezutí a vede si mě do pokoje. K slečně samotné – menší dívka s východními rysy, na boku poměrně velké, ale slušivé tetování, nádherná ňadra velikosti 4 (zatím stále boj s gravitací spíše vítězně, ale všechny ostatní parametry i tak bohatě vynahrazují), pevné tělo…prostě zážitek.

Začínáme sprchou dohromady (žádné smlouvání, rovnou se tam ke mně nasáčkovala), v které už probíhá úvodní seznamování, Sakura myje, na co dosáhne, občas přidá takovou zábavnou masážní kreaci). Přecházíme k masáži v pozici na břiše, která je s dostatkem gymnastiky, vzdychání, práce s uchem, i na ta správná místa zavítá, otočka překvapivě již po 15 minutách – samozřejmě nic nenamítám, i přestože je toho v zrcadlech vidět dost, na tohle tělo se rozhodně chci podívat i jinak. Musím pochválit i práci s olejem, v obou pozicích ho užívá akorát, velmi příjemná teplota a nebojí se ho ani rozetřít na sebe tak, aby to bylo potěšení oka i ducha.

Na zádech pokračuje jízda se stejnou atmosférou, spousta vzdychání, olizování ucha nebo nosu, během toho poměrně slušná B2B práce s celým jejím a vlastně i celým mým tělem. Za zmínku stojí její vstřícnost kontaktu – nechá se líbat na prsou i na krku, i dole se nechala pohladit (šel jsem na to postupně a pomalu, posléze se dovídám, že je akorát potřeba opatrně, je citlivá – potvrzuji…), vyhrání si s prsama je samozřejmostí. Zakončení dvakrát oddaluje/me, bohužel čas i tak běží, takže finiš více než uspokojivě, následuje společná sprcha, platba, vyprovození, pusa na tvář a jsem bohužel zpátky v běžném světě.

V součtu určitě doporučuji – přístup, tělo, atmosféra, kontakt, všechno velmi uspokojivé. Drobné chybky by se možná našly, ale byl to jeden z mých prvních zážitků tohoto typu a spokojenost naprostá.

Služba B2B 60min, placeno 1900,-.

https://tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

sacura_01.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 října, 2022 18:01

Sacura je pristupem urcite fajn, jen je treba se pripravit na rozkydla prsa (kolega je az prilis mirny)

7 října, 2022 18:16
Reply to  Vanuatu

ja u ní byl v extazu ještě , souhlas ale zas hrozný to není tady bych šel nějakou střední cestou 😀 a za mě krásný na dotyk i krásně citlivý z mé zkušenosti 🙂 .. asi bych se měl časem zastavit zas.. 🙂 , zas když někdo napíše rozkydlý prsa tak si představím něco slabšího než má Sacura.

9 října, 2022 14:46
Reply to  Peters32

V pohodě, jen si myslím, že je dobré na to upozornit. V Extázi po rozbalení to ve mně vyvalo jen negativní emoce :DD

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx