Erotické masáže Praha

Candy Shop – Bianka

Po delsi dobe jsem opet zavital na vikend do Prahy a abych si navstevu trosku zpestril, mrknul jsem na nabidku tantra masazi, ktery jsem zatim jeste v minulosti nezkusil. Candy Shop me hned upoutal nabidkou krasnych divek, ze kterych jsem si nakonec vybral dle mych preferenci Bianku.

Rezervace probehla uplne bez problemu pres Whatsapp, jen jsem se musel trosku casove prizpusobit, protoze Bianka ma vcelku plny kalendar. Nakonec jsem vzal tantra mix, 60min. za special offer 1.800 Kc. V domluveny cas jsem dorazil na misto, jedna se o vcelku rusnou ulici, plnou turistu. Zvonek je oznacen “Masaze”, po zazvoneni vstupuji hned dovnit a jdu dle instrukci rovnou k vytahu. Tam mi uz otevira Bianka, v krasnych cernych satech. V podstate jsem ztratil dech, protoze vypadala jeste lepe nez na fotkach, proste krasna mlada divka. Salon se nachazi v podzemi, kde po sestoupeni schodu je hned bar, kde mi byla nabidnuta voda (zdarma), platim 1.800Kc dle domluvy a uz si me vede Bianka na pokoj.

Na pokoji se domlouvame na spolecne sprse. Bianka odchazi a behem chvile prichaze jen v rucniku, ktery kdyz shodi, tak vidim jeji krasne mlade telicko, mala prsicka a krasne vysportovany zadecek. Bianka me bere do sprachy, kde si krasne hrajeme B2B a povidame. Bianka vi, co dela. Tudiz mi v podstate okamzite stoji ptak, mam co delat, abych okamzite nestrikal. Bianka se smeje a rika, ze pocet vyvrcholeni neni omezen… Ve sprse jsme stravili asi 15min. Proste bomba. Bianka je z Ukrajiny, i vek odpovida.

Po sprse, si leham na zada, Bianka rozleva teply gel a seda si na me a krasne me masiruje a hraje si se mnou, pricemz neodmita ani doteky ode mne, coz bych rekl, ze se ji i libi. Toto neslo dlouho vydrzet a udelam se. Potom se otacim na zada a Bianka me masiruje jejim krasny telickem. Po masizi se leha vedle mne a jeste si chvili povidame. Cela akce trvala asi 75min., pricemz byla Bianka klepanim na dvere upozornena, ze by me mela uz vyprovodit…

Cela akce byla naprosto uzasna. Podnik je cisty a nove zarizeny. Urcite se brzy vratim!

admin edit: https://www.tapky.info/?4157,bianka-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

+420 773 667 250

bianka-2-1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 října, 2022 18:27

Jakým jazykem jste mluvili? Už zlepšila češtinu?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx