Erotické masáže Praha

Anna Luxury Grand

Ahoj,

rozhodl jsem se, že přidám i svou recenzi na Annu z Luxury i když jich tady poslední dobou pár přibylo.

Anna na mě po otevření dveří působila strašně nevinně a mladě. Připadalo mi, že na takové místo vůbec nepatří. Příznám se, že se mi v obličeji hned moc líbila a tak jsem byl hodně zvědavý jak to bude pokračovat dál. Hned po cestě na pokoj se mě zeptala jestli nechci nejdřív na záchod a po celou dobu mé návštěvy byla taková hodně pečující. Na pokoji hned nabídla nápoj a společnou sprchu. Ani jedno jsem samozřejmě neodmítnul. Anna odběhla z pokoje se připravit a já jsem se svlíkl a zašel  do sprchy nejdřív sám. Protočil jsem tam tedy hodně teplé vody než Anna přišla. Tímto způsobem tedy masážní salón za teplou vodu určitě neušetří:) Když koněčně Anna přišla ke mně do sprchy tak měla již svázané vlasy, což jí asi trvalo tak dlouho. Každopádně sprcha byla s Annou velmi mazlivá , objímala mě a samozřejmě penisu se věnovala tak dobře, že jsem pak měl problém ulehnout na břicho.

Pak následovala ruční masáž zad u který jsem si povídali a Anna konverzaci dál rozvíjela a trochu lépe jsme se poznali. Pak následovala pasáž s masáží tělo na tělo. A bylo to zase velmi erotické s proplátám prstů, s cumláním ucha a  pusinkováním. A po otočení na záda masáž pokračovala v podobném duchu. Líbilo se mi, že sama navedla mou ruku na její kundičku a nikdy se nezmínila o žádných zákazech. Celá masáž probíhala jako milostná předehra se spoustou tulení a  mazlení. Anna se mi  také skoro celou dobu dívala do očí a asi se snažila poznat co se mi líbí nejvíc. S takovýmto přístupem jsem rozhodně neměl žádný problém s vyvrcholením. Příjemná atmosféra pokračovala nadále. Anna nikam nepospíchala, ješte jsme se chvíli mazlili a pak jsme se šli společně umýt do sprchy.

Za mě můžu Annu rozhodně doporučit hlavně těm, kteří mají rádi klidnější a mazlivější masáž. Pro ty , kteří mají rádi rychlejší střídání poloh a až skoro gymnastické polohy jako nabízí např. Barbara nebo Kira z Rabbit Hall to asi nebude.  Ale já jsem si to užil opravdu moc a teď je to cca 14 dní po masáži a stále na ni vzpomínám.

Měl jsem klasickou erotickou masáž  na  1hod za 1900Kč v salonu Luxury Grand(tel: 605 958 304)

https://www.tapky.info/?3927,anna-luxury-grand-605-958-304-605958304

 

 

Anna.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx