Erotické masáže Praha

Patricie – Rabbit Hall

Původně jsem chtěl jít za Miou, ale kvůli rozvrhu jsem si slečnu Patricii. Objednal jsem si 60 min pussycat masáž v akci (tuším za 2200,- Kč, nyní v ceníku 2400,- Kč)

https://tapky.info/?3036,patricie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Pobočka na Vinohradech, tel:+420 774 910 918.

Schůzka před několika týdny, objednání přes WA příjemné, operátor má smysl pro humor. Chtěl jsem pussycat, abych se mohl masérky dotýkat, líbat, všechno.. Po zabzučení na zvonek ve smluvený čas jsem byl okamžitě vpuštěn do domu, salón byl o dvě patra níže. Za pootevřenými dveřmi čekala Patricie v krásném župánku. Byla v dobré náladě, úsměv, podání ruky, představení a pusa na obě tváře. Byla o něco menší a širší, než jsem si ji představoval. Odvedla mě na pokoj, ujistila se, že jsem si objednal pussycat za akční cenu a zeptala se, zda-li chci společnou sprchu. Na tu jsem se těšil, šla ji připravit a již omotaná v ručníku donesla i vodu na osvěžení. Bylo vidět, že jsem jí sympatický, ale sprcha byla spíše věcná. Byla to moje první masáž a těšil jsem se, že to bude krásně erotický zážitek. Shodila ručník, vlezli jsme spolu do miniaturního sprchového kouta a namydlila si mě. Má neskutečně zvláštní postavu – je menší, širší, vysportovaná a pevná. Prsa má větší dvojky, menší trojky (velmi pevná). Je vidět, že je fitkem políbená a pracuje na sobě, nicméně od boha má široká ramena a statnou konstituci.

Na pokoji jsem ji požádal, aby se mu věnovala hned na začátku, pak masáž a pak bych zkusil ještě jednou. Neměla s tím problém, už od začátku po mě klouzala větším pevným zadečkem a prsy. Lehla si hlavou dolu vedle mě, vyšpulila na mě zadek a rukou a mezi prsy mě udělala tak za 2 minuty. Utřel jsem se, ulehl na břicho a užíval si masáž zadní strany. Masáž byla příjemná, jemná, klouzala po mě opět vším možným a zajížděla mezi půlky. Dost se otírala o něj i o koule, takže jsem šel do pozoru a otočil se na druhé kolo. Moje oblíbená 69 byla skvělá, dole byla krásně vyholená a voňavá. Vyhrál jsem se do sytosti, ale nepodařilo se mi ji udělat. Bohužel ani já jsem na druhé kolo už neměl sílu a podruhé mě neudělala.

Poté opět společná sprcha, opět věcná a očistná, následovaná pouze mým oblékáním a stejně příjemným rozloučením, jako na začátku přivítáním.

Slečna je prostě zajímavá. Má neobvyklou postavu, která je velmi sexy. Obličej má takový přírodní, typ holka od vedle. Práci vnímá svědomitě, snaží se navodit příjemnou a otevřenou atmosféru, které jsem se kvůli vlastní nervozitě nedokázal úplně poddat. Jako zápor bych vytknul jen strniště na celých nohách, které dost nepříjemně škrábalo.

Jsem spokojený, ke králíkům ještě zajdu a vyzkouším někoho jiného. Patricie za doporučení stojí, zejména pro milovníky holek „krev a mlíko“, kteří nemají problém se statnější slečnou. Pro milovníky modelek spíše ne. Na přiložené fotce zepředu je vidět kontrast ramen a boků, ikdyž má slečna přehozené vlasy přes ramena.

Snímek-obrazovky-2022-09-21-v-15.10.11-1.png Snímek-obrazovky-2022-09-21-v-15.10.00-0.png

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx