Erotické masáže Praha

Elis – Excelent masáže

Mám pocit, že této masérce jsem asi nesedl, i když co se komunikace týká, tak byla velmi přátelská. Možná by si Elis i ráda dlouze popovídala, ale já jsem zrovna ten den neměl moc náladu, takže sorry. Nakonec jsme probrali asi jenom počasí, což chápu, že je klasické téma, které otevřete s někým, koho jinak naprosto neznáte, ale právě tady musím ocenit nápad konkurenčního salonu, který o dívkách dává i základní info (koníčky atd.), takže si člověk v případě zájmu může připravit i plodnější konverzaci.

Vzhled odpovídá fotkám, rámcově (tzn. 30-40 ) asi i věk. Elis taky už spadá do kategorie MILF s vypracovaným tělem, ale v obličeji je velmi pohledná (určitě bych neřekl za zenitem jako u mé předchozí recenze).

Kvalitní sprcha (pobočka Vyšehrad) a diskrétnost patří mezi silné stránky salonu. Tedy diskrétnost uvnitř, zvenku je jinak salon samozřejmě jasně označen, což není úplně běžný přístup, ale tak to je věc majitele.

Poloha na břiše taková klasika, která nenadchne neurazí, při otočce jsem byl ale poměrně překvapen, jak se masérka snažila držet z mého dosahu, dokonce jsem nabyl pocitu (no, spíše jistoty ), že kdykoliv po ní natáhnu ruku, tak „nenápadným“ pohybem uhne. Nevím, jestli to bylo míněno pro zvýšení napětí, ale já mám teda o hodinové intim (body to body) masáži trochu jiné představy. A to se ještě považuju v porovnání s většinou osazenstva tohoto serveru za nenáročného, žádné strkání prstů tam, kam se nemá, mě při masáží nezajímá.

Když došlo na honění, tak si masérka sedla nejdřív do noh, kde byla poměrně dlouho, takže jsem silně zvažoval, že udělám leh-sed, protože jinak to vypadalo, že moje ruka šmátralka zůstane zcela neukojena (ale nakonec jsem se na to vykašlal ) Nakonec si ale masérka sedla v pohodlném dosahu vedle mě, čehož jsem začal rychle využívat a radši to urychleně pustil, než mi zase uteče. Načež jsem se z její překvapené tváře dozvěděl, že jsem se udělal několik minut před limitem. No za mě to byl lepší vrabec v hrsti… Vlastně ne vrabec ale prso, ty má, jak jsem poznal až z dotyku (hanba mi), na ty trojky přifouknuté. Což teda je trochu mínus, ale doufám, že to snad není ten důvod, proč jsme si tři čtvrtě hodiny hráli na schovku. Navíc z jedné předchozí masérčiny poznámky jsem měl pocit, že začíná být trochu netrpělivá, takže mě konečná informace o dojezdu nad plán překvapila.

Celkově bych to shrnul tak, že velmi přátelská komunikace byla v ostrém kontrastu s neochotou nechat na sebe (s výjimkou poslednich pár minut) sahat.

Odkaz není dát na co.

admin edit: https://www.tapky.info/?4198,elis-excelent-masaze-731-884-923-731884923

elis.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
18 září, 2022 14:30

odkaz neni dat na co ???
“ recenze musí obsahovat link na profil dívky který má na tapky.info, pokud takový profil nemá tak odkaz na její profil na stránkách podniku, případně na sex”

Admin
Famed Member
18 září, 2022 18:53
Reply to  Matej28

Omlouvat se nemusis, do tretice uz to bude jiste perfektni recenze hodna zarazeni do slosovani 😉

18 září, 2022 16:03

Cos cekal??? Klasicka bezdotykovka z Excelentu…

18 září, 2022 16:10

Tento druh přístupu je pro Excelent typický. Stačí si přečíst pár recenzí. Pak člověk do Excelentu neleze  😀 

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx