Erotické masáže Praha

Bea – Diamond Massage

Po dlouhé době jsem se vydal do svého oblíbeného masážního salonu v Praze. Troufám si tvrdit, alespoň po tom co jsem již poznal, tak je to nejlepší salon v Praze. Alespoň tedy, co se týká prostor. Vchod je sice označen, ale na místě, kde se pohybuje minimálně lidí. Po zazvonění masérka přichází vždy rychle, takže tam není žádný stres, že byste byli někým viděni, jako například u Matahari. V salonu je záruka toho, že nikoho nepotkáte. Je tam příjemný bar, absolutní čistota, relaxační nádech. Pokoje nemají sice všechny svoji sprchu, ale mínus bych za toto nedal. Někdy je i lepší sprcha mimo pokoj, protože tam pak není velké vlhko. Sprchy luxusní, co se týká masážního prostoru samotného, tak jsou to krásné postele. Mám pocit, že je k dispozici i župan. Prostě připadáte si jako v luxusním hotelu. A tak to má být. Navíc je v pokoji dostatek světla.

Pokud by stále masírovala Julie, tak asi recenze pokračuje v podobném duchu jako výše. Bohužel Julie skončila a já vyrazil do neznáma ke slečně jménem Bea. Slečna je krásná holka, postava opravdu luxusní, výstavní. Dlouhé nohy, ploché břicho, nádherná přírodní prsa. V obličeji to je taky kráska. Kdo má rád snědé španělky přijde si na své 🙂 Holčina se hezky usmívá a je moc hodná. Tady ale moje chvála bohužel končí.

Měla to být masáž tělo na tělo za 2000 Kč. Tuto částku bych už bohužel za to, co jsem dostal, nikdy více nedal. Bea je sice příjemná, ale potřebovala by někým asi pořádně zaučit. Možná to dělá chvilku a neví jak na to, ale výkon to bohužel byl z její strany dost slabý.

Masáž začíná na břiše. Bea masíruje pomalu pomocí rukou záda. Je to taková klasická masáž, jako byste šli někam na běžkou masáž, ne erotickou. Na břiše ležím strašně dlouho a řikám si pořád, kdy se začne něco víc dít. Nezačalo…. ruka ani jednou nezajela přes zadek směrem do intimních míst. Po otočení zapojila hezky prsa, což byl první světlý okamžík. Ale vše bylo takové nejisté, strojené, bez emocí. Prostě nuda. Nakonec těsně před koncem konečně došlo k tomu, že se Bea poprvé dotkla penisu. Ruční práce ovšem tragická.

Shrnutí: prostory top
masérka top postava, krásný vzhled – naopak horší komunikace, nulový erotický náboj, špatná technika

Pokud se Bea někdy víc zaučí, možná se to zlepší…. na webu píšou, že masérka klade důraz na masáž intimních partií, což je vtip roku 🙂

Za mě doporučuji salon pokud si potrpíte na čistotu, krásnou postel, sprchu a diskrétnost. Slečnu bohužel nedoporučuji vůbec.

cena: 2000 Kč
délka: 60 minut
masérka: Bea
podnik: Diamond Massage, 774 588 008

admin edit: https://www.tapky.info/?4108,bea-diamond-massage-774-588-008-774588008

bea.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 září, 2022 19:35

Ten Diamond uz taky zacina byt no go zona. K cemu je krasna sprcha, kdyz holka neumi vzit za pero? Tohle je fakt zly, vysolit dvojku a pak tohle!?🙈 Nestydite se bacove?????

11 září, 2022 17:40

Ty jsi cizinec???

13 září, 2022 23:25

Ty mluviž ceski? Jestli nejsi cizinec, tak jsi asi ve skole nedaval pozor.

Last edited 1 rok před by Andrej
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx