Erotické masáže Praha

Billie Star – Matahari

Tak jsem si dal dalsi pornohvezdu = navstivil jsem Billie v Matahari.

Tentokrat jsem se na recepci sesel s dalsima dvema masaznikama, nicmene to byli cizinci, takze pohoda.

Billie je fakt moc pekna, sexy usmev a postavicka. Prsa veliky ale i pres velikost to nejsou zadny prefoukly kopacaky a da se s nima pekne pohrat, ale to zase trochu predbiham 🙂

Davam sprchu, spolecna ano nenabidnuta a Billie odchazi pro olej a piti a nechava me na pokoji samotneho. Vraci se celkem brzy, takze to je tak akorat, kdyz lezu ze sprchy a uleham na bricho.

Je to koc fajn holka, takze hodne casu na brise travime pokecem o vsem, vcetne pecka 🙂 Mel jsem 1h b2b masaz za 2300, takze hodne masiruje telem a prijemne po me jezdi tema dudama. Obzvlast prijemna pasaz byla kdy v 69 jezdila prsy mezi stehny a tim jak jsou velky tak mi skadlila i pero a koule. Nicmene minus v tom ze rukou mi na ne pri poloze na brise nesahla vubec.

Otocka presne v polovine a rozjizdi hned b2b zepredu. Venuje se hlavne peru, takze to neni takove to mazlive a tulive b2b s nos na nos, ale drzi si odstup. Nicmene pero si chrochta blahem a stoji jako kul v plote. Zacina se mu i venovat rukama a tady jsou videt zkusenosti, protoze jeji rucni prace je opravdu super a pekne si pohrava jak s perem tak koulema. Moje ruce uz v te dobe hnetou ty jeji poklady a zadecek. Projizdel jsem i po vnitrni strane stehen, ale kdyz jsem chtel zautocit lehce na kasicku tak se jen usmala s tim ze tohle ne …. skoda.

Vynahrazuje mi to excelentni praci s ptakem a pri tom ty pohledy z oci do oci, to je neco, to se musi zazit 🙂 Uz jen z nich jsem malem strikal 🙂 Na finale jsem si ji alespon trosku nastavil aby vyniklo vsechno co jsem chtel a po chvilce bylo vymalovano.

Uklid, jeste jsme chvilku polezeli a pokecali, nasleduje spolecna sprcha za ucelem smyti oleje a hura zpet do realneho sveta. Cas d2d cca 65 minut.

Ja jsem si to uzil a smajlik rozhodne 🙂

https://www.tapky.info/?4163,billie-matahari-salon-773-164-811-773164811

2DF0FBD7-DEFE-4B88-ABB4-488E4C2B734B.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx