Erotické masáže Praha

Tereza – Le Velour

Díky pochvalným recenzím na salon Le Velour jsem se vydal za slečnou Terezou.

Slečna je opravdu vysoká, hezký obličej, ale silně při těle. Prsa jsou asi avizované čtyřky, nicméně měkké bláto. Působí velmi zakřiknutě, prakticky nemluví. Do sprchy jsem šel sám, při masáži na břiše se péra ani nedotkla. Celou dobu nohy pevně u sebe, skoro by tím mohla štípaly dráty. Nejen, že jsem si nesáhl, ale kočku jsem za celou dobu ani nezahlédl. Otočka byla asi za 15 min. a následně se začala věnovat péru. Teď už mi kozy dala k dispozici, nicméně musím říct, že vzhledem k jejich konzistenci mě hraní s nimi vůbec nebavilo. Nakonec mě udělala mezi kozy.

Původně jsem zamýšlel ještě druhé kolo, nicméně vzhledem k naprosto asexuálnímu chování masérky mě chuť přešla. Navíc holka si s tím druhým kolem vůbec nevěděla rady, ptala se co budeme dělat. Celkově bych zhodnotil, že je naprosté prkno, zcela nevhodné pro tuto činnost. Byly to vyhozené peníze.

Objednán jsem měl erotic relax na 90 min. za cenu uvedenou na internetu.

admin edit: https://www.tapky.info/?4135,tereza-studio-le-velour-777-317-249-777317249

3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
StudioLeVelour
29 srpna, 2022 13:57

Děkuji za recenzi a mrzí mě, že jste nebyl spokojen. Proberu s Terezou a jistě bude příště lépe podobné situace zvládat.

Na její obranu musím upřesnit, že v ceně naší nejlevnější masáže Relax nejsou intimní doteky ani masáž prsy nebo dokonce výstřik mezi ně… V tomto docela zírám kolik Vám toho Tereza dopřála, zřejmě se snažila vynahradit něco co jste si nezaplatil. Relax je na bolavá záda 🙂

Děkuji za pochopení a přeji příště příjemnější zážitek ať už u nás nebo někde jinde.

Jenny, Studio Le Velour

mikmak
31 srpna, 2022 20:37
Reply to  StudioLeVelour

Níže zkopírováno z webových stránek studia. Ve spojení s příspěvkem výše si to nedokážu vysvětlit jinak, než že i při poněkud dražší masáži lingamu si ani nesáhnete. Vlastně asi ani u žádné jiné masáže. Pokud je to ve skutečnosti u různých masáží jinak, měl by se to zákazník asi dozvědět jinak, než v poněkud štiplavé reakci nové zákazníky spíše odpuzující. Navíc kvůli bolavým zádům si člověk zajde spíše do podniku jiného typu, doufám, že to příliš nepřekvapuje.

masáž relax:
Měli jste náročný týden a potřebujete uvolnit ztuhlé svaly? Během masáže Erotic Relax si dopřejete standardní ruční masáž celého těla, kde Vám masérka dá příjemně do těla a poté Vás dovede až k vyvrcholení. 
Po úvodní sprše se přesunete do příjemně vytopeného pokoje, kde se položíte a masáž může začít. Masérka ještě před začátkem odloží župánek. Pohledy i doteky dovoleny. 🙂

masáž lingam:
Všechna pozornost masérky upřená jedním směrem. 
Kvalitní lingam masáž je bohatší, než by se na první pomyšlení mohlo zdát. Nechejte se za pomocí technik pravé lingam masáže dovést k nečekaně výbušnému vyvrcholení.
Objednejte se na 60 nebo 90 minutovou lingam masáž pro zážitek z oddalovaného orgasmu. 🙂
Na úvod si dopřejete uvolňující sprchu, načež se přesunete do příjemně vytopeného pokoje, kde se položíte a masáž může začít. Masérka ještě před začátkem odloží župánek. Pohledy i doteky dovoleny. 🙂
dovoleny. 🙂

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx