Erotické masáže Praha

Monika – Le Velour

V červenci jsem vyhrál Lingam masáž v podniku Le Velour, za což moc děkuju a jako malé poděkování píšu tuto recenzi.

Vybral jsem si masérku Moniku, která se mi podle fotek na webu líbila nejvíce. Operátorka se mě ještě zeptala jestli opravdu budu chtít Lingam masáž. Já si většinou vybírám body to body masáž, ale tentokrát jsme udělal výjimku a poprvé jsem vyzkoušel Lingam masáž. Byla to také moje první návštěva v salónu Le Velour a musím ocenit že je jednoduše k nalezení a po zazvonění se hned dostávám dovnitř.  Já nemám rád dlouhé vystávání u vchodu takže už tímto mě salon potěšil.  Salón je uvnitř krásně vybaven a všude bylo čisto. Monika se mě mila přivítala představila se.  Je to opravdu hezká ženská a líbila se mi snad ještě víc než na fotkách. Do sprchy jsme vyslán sám, což je rozdíl oproti např. Rabbit Hallu. Po příchodu ze sprchy na mě Monika čeká na pokoji ve spodním prádle a chvíli se se mnou ve stoje mazlí a až pak se svlíká. To jsem také jinde nezažil a  rozhodně to bylo příjemné a dokonale to nahradilo tu společnou sprchu.

Pak si lehám rovnou na záda a Monika se hned začíná věnovat mému penisu. Dokázala mě udržet v pozoru po celou dobu. Nejvíce času trávila sezením zády na mém břiše s neustálým masírovaním penisu. Byla ráda když jsem se jí dotýkal a bylo i cítit, že měla husí kůži a mě rozhodně  potěší když se to i masérce líbí a v tomto případě tomu tak rozhodně bylo.

Hlavně ze začátku masáže jsme se spolu i dost bavili. Naše  komunikace nevázla a několikrát jsme se i zasmáli. Oceňuji i to, že kdykoliv jsem se na ni podíval tak se usmála. Ona je to sice maličkost, ale k té pohodové atmosféře masáže to moc pomůže. Byla pro mě  tedy skvěle strávená hodinka a moc jsme si to užil. Moniku můžu tedy rozhodně všem doporučit a já se  za Monikou rád vrátím a vyzkouším i Body to Body masáž. Nevím tedy jestli se k ní teď dostanu když jsme jí  teď tak vychválil:)

Profil  je zde:

https://www.tapky.info/?3984,monika-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Lingam masáž -1hod, ceníková cena 2200Kč, neplatil jsem nic. Jednalo se o výhru.

MONIKA_1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx