Erotické masáže Praha

Tereza – Studio Le Velour

Tereza mě na stránkách salonu zaujala jistou atypičností: 180 cm, 75 kg, k tomu brýle. Ne že by tento typ ženy byl můj vysněný, ale přece jen v salonech takovéto „udělanější“ masérky moc nepotkáte, tak jsem si říkal, že by to mohla být zajímavá zkušenost. No a když jsou ještě navíc inzerovány čtyřky prsa, tak je rozhodnuto a mačkám červené tlačítko rezervačního systému.

Objednání jako vždy v pohodě, potvrzovací SMS s rekapitulací a k tomu mail. Vstup diskrétní, kdy nemusíte nic do mluvítka říkat, ale rovnou vám slečna otevře bzučákem. Samozřejmě kdyby na stejnou hodinu mělo rezervaci více klientů, tak by to bylo asi jiné, ale to se mi zatím nestalo.

Tereza mi otevírá v tmavém župánku. V obličeji vypadá úplně jinak než jsem si ji představoval (což je ale vcelku běžné a v žádném případě to neznamená, že by fotky nebyly její), žádná „přísná učitelka“ (brýle na sobě neměla, asi si je bere jen na BDSM lekce), ale v obličeji spíše křehčí dívka s jemnějšími rysy a takovým lehkým záhadným úsměvem a la Mona Lisa. Zavádí mě do pokoje, přináší vodu a chvíli si povídáme, ptá se mě jestli už jsem u nich byl, apod. Poté jdu sám do sprchy a po návratu se přede mnou Tereza pomalu svléká. Ano, její postava rozhodně není „modelkovská“, ale za mě nic co by bylo na překážku a hlavně když si uděláte rezervaci k masérce, která má uvedeno na profilu 180 cm/75 kg (a ty míry podle mě sedí), tak prostě nemůžete čekat Twiggy. Prsa má opravdu veliká, klidně bych věřil i pětkám místo uváděných čtyřek, jsou sice malinko povislá, ale za mě opět v normě a upřímně, při téhle velikosti kdyby měla být prsa ještě pevná, tak by to už asi musely být silikony

Hned vedle matrace je umístěn budík, takže mohu sledovat čas. Část na břiše proběhla mlčky a byla velmi rychlá (jak je v salonu dobrým zvykem), tak do 15 minut. Po otočce hned na začátek trochu vtipný moment, kdy se Tereza podívá dolů, vidí, že nestojí, vezme s tím svým úsměvem obě moje ruce jednu po druhé, dá si je na prsa a hned kontroluje co to udělalo . Vůbec celá část na zádech je prakticky celá o prsou, Tereza ví kde má hlavní přednosti a pořádně jich využívá. Asi ještě nikdy jsem si takhle nevyhrál s prsama, a to nejen rukama. Líbání prsou není na masáži vždy samozřejmostí, někdy si masérka vyloženě dává pozor, aby se s nimi nepřiblížila k vašemu obličeji, jindy se zadaří jen tak letmo a holka vám s nimi hned ujede pryč, no u Terezy s tím problém není, protože vám je prakticky sama cpe do pusy . Takže pro horňáky dá se říci ráj, na druhou stranu Tereza na tohle tak trochu hřeší a nic moc jiného nepřidává, takže ke konci mé vzrušení malinko opadlo, protože už jsem byl těmi prsy přesycen (a to doslova ). Nicméně Tereza se ochotně nastavuje do požadovaných pozic a masáž je tak úspěšně zakončena. Pak už klasika, sprcha, zaplacení a odchod, čas masáže už si nepamatuju, ale určitě nešlo o žádný ojeb, který jsem nakonec v tomto salonu nikdy nezažil.

Masáž za mě určitě fajn, jen škoda, že Tereza až přespříliš využívá svých prsou a hlavně část na zádech je tak poměrně monotónní. Pro horňáky tedy jednoznačně doporučení, pro „kočkomily“ tak úplně ne, i když je možné, že i tady by Tereza vyhověla, nicméně u většiny jejích kolegyň to bylo bez ptaní. Zase ale se mi nechce dávat průměr, protože šlo o fajn zážitek s příjemnou slečnou, takže smajlík pozitivní.

https://www.tapky.info/?4135,tereza-studio-le-velour-777-317-249-777317249
tel. 777 317 249
Body to body 60 min. 1900 Kč

Tereza.png

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx