Erotické masáže Praha

Kris – Rabbit Hall

Na rozvrhu v RH mě zaujala půvabná blondýnka Kris, dle fotek a popisu vysoká a štíhlá. Po příchodu RH jsem ověřil, že fotky jsou skutečně její, že je snad ještě vyšší než uváděných 170 cm a je hubená a moc hezká. Nejdřív mě zarazilo, že na mě od počátku spustila plynně anglicky, ale ukázalo se, že je z Moldavska, česky neumí a tak mluví anglicky, dobře jen s mírným přízvukem.

Po příchodu na pokoj následovala společná sprcha. To zatím není její silná stránka, cílem byla pouze očista. Myslím, že by jí některé mistryně této disciplíny mohly ukázat, co všechno se dá ve sprše stihnout.

Zpočátku byla Kris sice milá, spíše zamlklá, ale postupně se mi podařilo prolomit ledy a rozesmát jí. První část masáže na břiše hodnotím kladně, masáž příjemná a k tomu b2b. Otočka nastala před polovinou času. Po otočce intenzivní b2b, vzájemným dotykům se nebránila, naopak při nich hezky vzdychala. Když dovzdychala, tak se odtáhla a už o žádné vzájemné dotyky zájem neprojevovala. Myslím, že jí vyvedlo z míry, že starý kozák stále ještě ví kam sáhnout a co to udělá … . Takže poučení pro příště vzájemné dotyky směřovat u Kris k výsledku až na konci masáže.

Za mě velmi hezký zážitek, který rád časem zopakuji.

PS: Překvapuje mě, že tak hezká a milá holka, tady zatím žádnou recenzi nemá.

admin edit: https://tapky.info/?4068,kris-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Kris5-1-1.webp Kris-1-0.webp

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx