Erotické masáže Praha

Miya- Cukrarna

To jsem mel jednou takhle navecer tvrdyho komara, projizdel jsem masaznice a byla to bida. Zmackl jsem tedy rezervni tlacitko a koukam na holky z Cukrarny. Ona jedna hezci nez druha, ale my zkuseny vime, ze pani mama je mistryne photoshopu. Takze 50kg je casto 60kg a ty ksichty nesedej. Tak jsem mamine napsal, koho by mi doporucila a ona ze Miyu. Tak koukam na fotky, komar se dere  ven z kalhot a vyrazim. Vita me pani mama, nabizi vsechny mozny flasky, to je fajn. Prichazi Miya, nevim, jestli fotky jsou jeji, ale mne se moc libi. Platim 1800 za nejaky tantra mix.
Miya nabizi spolecnou sprchu, tak to beru. Ve sprse krasny hlazeni, dotyky vsude a hraje si s komarem. A hraje si s nim velmi zrucne. Komar se dostava do raze. Ja si hraju s ni a ji se to libi, no, pripadam si jako Gerous, konecne jsem taky takovej bourak. No zkratim to, ta holka me vystrikala paradne ve sprse! Za to potlesk, to nebejva standard.
Jdeme na futon, ona i pekne masiruje a postupne zajizdi mezi pulky a probouzi jeste sokovaneho komara podruhy. Otocka docela brzo a pekny b2b s hlazenim komara i kocky. Jezdi po me zadeckem, 69, no a druha strikana.
Ja byl prijemne prekvapenej. Normalne bych ji ani ja sklo nedaval, ale kdyz rikala, ze v lete chodi malo lidi, tak mi prislo blby, aby takova kocka pletla svetry misto aby delala komari akce. Dve strikacky a oboustrnny honeni- to jde👍👍👍

admin edit: https://tapky.info/?3869,miya-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

C23E2741-9AE0-4238-9761-E15B07E64CBA.jpeg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2022 22:12

Teda Andy, čumím, že i ty jsi byl spokojen v Candy…. 😀

15 srpna, 2022 17:50

Co se to děje Andrej a 2 recky za sebou pozitivní 😁 Candy má pár dobrých holek i ten přístup zlepšili možná z nich časem bude fajn salon 😁

19 srpna, 2022 12:27

Teda Andy docela jsi mi navnadil. To abych zacal setrit..:)) Zatim jsem byl jen jednou na ero masazi a to stalo za kulovy viz. muj pripevek… Eli / Koubkova.

Last edited 2 let před by Jumper
guru-masazi
20 srpna, 2022 21:19

Muzu potvrdit pozitivni recenzi. Dnes jsem u ni byl. Salon v podzemi, plati se na recepci u pani bacove predem a pak si vas slecna odvede na pokoj. Miya je mlada, pekna Ukrajinka s nadhernym pevnym telem. Je hodne jemna a smyslna, uz ve sprse jsme se jemne dotykali, hladili, zacala mi ho honit a klidne by me udelala uz tam, ale stopnul jsem to, abych si ji jeste naplno uzil. Na posteli masiruje, jezdi po vas zadkem a jak je lehounka, muze na vas byt celym svym telem, coz je super. Masiruje i nohama, loktama a u toho jemne vzdycha do ouska, fakt sexy. Lizal jsem ji kozy a tak ruzne pusinkoval, u toho se po me klouzala a honila pero. Pak jsem ji rekl, at si lehne, tak jsem prevzal iniciativu a ruzne jsem si ji steloval a simuloval sukani, u toho ji roztahoval nohy a koukal u toho do zrcadla, ktere je primo nad matraci. Byl to pohled jak z porna. Kundicku si chrani, mela ji zakrytou rukou, tak jsem ji skrcil nohy a vystrikal se ji na bricho, coz me fakt desne rajcovalo, ale ji se to nelibilo, tak ji to kdyztak nedelejte.

Za me super holka, takovou bych chtel mit doma a pravidelne pichat.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx