Erotické masáže Praha

Milana- infinity

Návštěva Infinity.. objednání v pohodě , jestli sou fotky její nevím určitě ..ale proporce vcelku odpovídající, taková pěkná holka od vedle pro mne.. přístup fajnovej společná sprcha v podstatě automaticky . Čas dodržen. Po opravdu dlouhé době sem v infi neměl problém s objednáním a promtnim vpusteni což je výkon. Podnet pro ‚bacovou ‚😂🙂, měli by jste aktivneji využívat lublanskou věřím že nejen pro mě měla lepší atmosferu..

 

holka milá dá se s ní dobre pokecat ale.myslim že jsme si prostě moc nesedli, holt si s každým nesednete.., nastavovala se ale moc pěkne a asi by neměla problém kdybych se pokoušel o intimnější doteky ale prostě pokud to necítím tak nepokracuji a stačí mi ten pohled a nějaké ne moc intimní hlazení … než do toho jít s vědomím že to nebude pro holku prijemny .s někým jiným to bude mít asi jinak.

Masírovat poměrně umí .a vlastně technicky byla masáž dobrá, přestože jsme si asi úplně nesedli ať už v tom bylo cokoli tak atmosféra byla pohodová žádné otrávené obličeje a nepřítomně pohledy . Zhodnotil bych to jako příjemný relax.

 

Objektivne dávám pozitivní hodnocení a lehké doporučení, holka se nesnažila o žádnou ojebavku a dala mi její pozornost celou dobu . Pokud bychom si sedli tak bych asi i opakoval ..

https://tapky.info/?4111,milana-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

milana_033.jpg

2 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx