Erotické masáže Praha

Karolina – Infinity Spa

Návštěva Karolíny v Infinity SPA v Koubkové, 90 min klasické erotické masáže za 2300 Kč.

Nejdříve hodnocení salonu. Domluva proběhla přes whatsapp, bez problémů. Byl jsem instruován, abych u domu volal na číslo salonu. Je mi příjemnější klasický zvonek. Byl jsem na místě přesně na minutu, číslo bylo nejdříve obsazené, pak jsem se konečně dovolal, vpuštěn jsem byl nakonec za pár dalších minut bzučákem, nakonec s 5 min zpožděním. Čas ze strany masérky však byl dodržen a vypuštěn jsem byl přesně za 90 min, tj. o 5 min později, takže drobné zpoždění bylo vynahrazeno. Dodržení času je tedy ok, avšak nerad čekám na chodníku před salonem. Zvonek by byl praktičtější, než telefon, který může být obsazený.

Sprcha je na chodbě, byli jsme v pokoji, který je hned naproti. Cestování mezi sprchou a pokojem mě nikdy nevadilo. Je mi jasné, že salon zde pánové dobře znají, nicméně, jsem snad u nikoho nečetl, že ve sprše je klasické světlo, takže masérku jsem měl možnost obdivovat při normálním světle. 🙂 Světla na pokoji bylo také dostatek, tak akorát, abych vše dobře viděl.

Pokud jde o Karolínu, je to krásná slečna, můj typ. Fakt se mi moc líbila, i v obličeji. Míry podle mě sedí a realita odpovídá fotkám. Na mé straně spokojenost.

Vrátím se na začátek. Po vstupu do domu vidím, jak se otevírají dveře do salonu, který je ve zvýšeném přízemí. Jdu ke dveřím a vidím krásnou a milou blond slečnu v civilním oblečení, tedy Karolínu. Někdo to tu zmiňoval, že to nemá u masérek rád. Já si na to až tolik nepotrpím, i když černé župánky v RH mají své kouzlo. Karolína mě odvádí na pokoj s dotazem na společnou sprchu, dostává kladnou odpověď a na chvíli mě nechává, abych se vysvlékl. Přichází v ručníku a jdeme společně do sprchy, kde mě celého omývá. Měl jsem v plánu se gentlemansky jako obvykle zeptat ohledně doteků, ale nemusel jsem. Hned po mém umytí mě Karolína hned nabízí, zda bych jí také nechtěl umýt. Pane jo.

Po přesunu na pokoj upřesňuji typ masáže a začíná to klasicky na břiše. Na začátku si Karolína sedá vedle mě a začíná na moje záda pomalu nanášet olej rukama, přesouvá se k nohám. Příjemně si konverzujeme o neutrálních věcech. Jsem v tu chvíli zvědavý, zda to nabere jiný směr, ale zjišťuji, že tento lehký seznamovací začátek netrvá dlouho. Chvíli mi masíruje zadek a hráz, kde se nebojí víc přitlačit. Pěkné, to potěší. Dost se nastavuje před zrcadlem, ve kterém občas sleduji její nádherné pozadí. Přechází na intenzivní B2B, erotično dost roste. Už v poloze na břiše jí občas hladím. V jednu chvíli mi bere ruku, pokládá mi ji na záda a nanáší na dlaň olej. Dobře chápu, co se bude dít. Po té ruce mi celá dobře klouže a pokračuje v B2B. U Karolíny poloha na břiše není vůbec ztrátou času. Otočka probíhá cca po půlhodině, možná o trochu dříve. Pokračuje ve velkém B2B, má hodně sexy výraz. Musím u Káji vyzdvihnout velký oční kontakt, kterého si hodně užívám a nechávám se okouzlovat hezkou tvářičkou mladého děvčete. Větší GFE jsem snad u nikoho nezažil. Hodně jsme se otírali nos o nos. Před šťastným koncem klečela nade mnou a během ruční práce přitiskla penis ke svému prsu, což bylo tak dráždivé až jsem se ještě před orgasmem rozklepal. Finále přišlo jemně, bez velkých stisků, rychlosti a beze spěchu. 🙂 Následovalo utření a hezké mazlení. Zbývalo nám cca 20–25 min.

Mazlení musím rovněž pochválit. Většinou si masérky vedle mě lehnou a prostě si povídáme. Karolína si mě po zbytek času hezky opečovávala, hladila mě a příjemně otlapkávala, nakonec se mi i pořádně prohrábla ve vlasech. Plešouni možná tolik neocení. 😀 

Čas nám bohužel vypršel, následovala opět společná sprcha, oblékání, placení, pusa na jednu a na druhou tvář, obejmutí a rozloučení. 

S opakováním u Karolíny počítám, hodnocení tedy velmi kladné.

https://www.tapky.info/?3874,karolina-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

D65D12DF-A8BF-4368-99B1-680ED93BB583-689x1024-0.jpeg 6654275B-D846-40CD-98AC-91DF4353D82A-691x1024-1.jpeg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 července, 2022 20:58

Tahle Kája ma opakovane perfektni recenze, ze mam chut k ni zajit. Jen mam strach, ze si bacova hraje s fotoshopem?

30 července, 2022 21:51
Reply to  Andrej

Souhlasím 👍

31 července, 2022 05:54
Reply to  Jenbonbon

Dik. Chodi za ni spatni klienti?

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx