Erotické masáže Praha

Inna – Rabbit Hall

Další bujná novinka, kterou jsem si vybral i díky pěkným fotkám a popisu. Mám rád holky, které je za co chytit, ale přitom mají to tělo stále ještě pevné, což je pro mne ideální kombinace. To její dobře stavěné tělo mě lákalo. A prý „vycházející hvězdička“ (v recenzi na stránce massagehall) 😀 No o tom pochybuji. Všiml jsem si, že jí tu už přibyly první recenze, ale já jsem z toho neměl až tak dobrý dojem jako kolegové, právě naopak. Po dlouhém zvažování jsem naštěstí vzal jen 60 minut pussycat za (v tomto případě až) 2200 kč.

Masáž chválabohu na Mánesově. Fotky i míry sedí. Je to pěkná rázná hrubší menší usměvava holka. Mne to vyhovuje, no pro ty, co maji v oblibe takovou Nikol nebo Kiru, to nebude. Zavede mě do sprchy a s úsměvem ve dveřích zamává na rozloučenou. Jako je to i vtipné, ale také ne. Co je tohle za módu, nenabízet společnou sprchu a ještě k tomu při pussycat? Rychle se opláchnu, ať jsem tedy alespoň rychleji na matraci. A tady nastává zklamání. Inne se moc nechce do nějakého výraznejšího B2B. Během pasáže na břiše sedí hodne vedle mě a masíruje rukama. Stisk má pořádný, je to silná žena, to se mi líbí, opravdová masáž zad a krku, ale bez pořádného B2B je to nuda.

Otočka nastává velmi rychle a já jsem docela rád, že si Innu pořádně nastuduji. Začíná tedy ta hezčí pasáž a já zjišťuji, že její tělo je sice trošku větší, ale pevné a hebké. Vyvíjí se to docela nadějně, ale bez nějakých emocí z její strany. Po krátké chvíli se přesouvá do polohy 69 a mám s „ní“ tedy blízký kontakt, který moc dlouho nevydržím. Fyziologicky ani verbálně nedává Inna moc najevo, že by se to líbilo i jí. Bylo to všechno tak rychlé.

I kdyby tam neměla hodiny, bylo mi hned jasné, že máme ještě spoustu času. Po mrknutí na hodiny jsem se zhrozil, do konce zbývalo 25 minut (při 60 minutové masáži!), čili samotná masáž bez sprchy trvala tak maximálně 25 minut. Časem jsem se naučil neevidovat čas strávený na masážích, abych si celkové zážitky zbytečně neznepříjemňoval (hlavne v Infinity :D), ale toto je už přes čáru, jelikož B2B masáž byla odfláknutá a zejména kvůli tomu co nastalo po mém „konci“.

Inna si sedla vedle mě tak, že jsem ji mohl hladit jen na koleně a začali jsme rozebírat víkendové plány. Po chvíli jsem jí navrhl, aby si ke mně lehla, protože říkala, že se těší domů na odpočinek. „To je dobrý.“ byla její odpověď. Boha bohového! Po delším pokeci jsme zašli už do společné sprchy, ale já jsem už neměl náladu. Inna se usmívala jakoby nic. Zaplatil jsem, odchod a nikdy víc! Měl jsem pocit jakoby ta masaz ani neprobehla, zejména erotická část a to se mi Inna fyzicky líbila.

Takže buď jsem se jí totálně nelíbil, nebo prostě Inna nemá páru o čem pořádná erotická masáž je. Není to o tom, co nejrychleji udělat svého masážníka. Pro mě osobně cesta je cíl. Tato cesta byla nudná jak cesta do roboty. Zatím nejhorší zážitek v Rabbit Hall a v podstatě časový o*eb, a to zatím nejvetsi co si pamatuji. V popisu masáže je, že počet vyvrcholení je neomezený, tak by mě zajímalo, kdybych se chtěl udělat dvakrát, jak toho mám jako dosáhnout? Pohledem na nahou masérku? Já jsem neměl v plánu střílet dvakrát, ale myslím si, že v takových případech by měla masérka navrhnout ještě nějaký „program“ nebo se alespoň pomazlit. Z její strany to bylo cílené, aby to měla co nejdříve za sebou.

Jak se tak na to dívám, s náborem novinek jde kvalita v králíkárně dolů (čest výnimkám jako třeba Adel, za kterou se chystám, nebo aktuální vycházejíci hvězdičke Monike). Chápu, že je to trochu risk, takto hromadne přijímat nové zájíčky a začátky jsou všelijaké, a Rabbit Hall je pod drobnohledem, ale jistá kvalita by měla být každopádně zachována a když už ne, tak určite čas masáže. Podle předchozích recenzí se toto nestalo jen mne.

Mé hodnocení je z těch řádků snad jasné. Příště zajdu jINNAm.

https://tapky.info/?3985,inna-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

inna-0.jpg innaa-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Pig
24 července, 2022 15:50

Když jsem tu psal před časem, že s novýma holkama v Rabbitu šla kvalita služeb dolů a že to má souvislost, třeba u slečen co přišly z Luxury, tak jsem tu dostal skoro vynadáno. Ale je vidět, že pravda se nakonec ukáže..

25 července, 2022 06:25
Reply to  Pig

Já jsem tě tenkrát pouze upozorňoval, že by sis mohl aspoň zkontrolovat lehce dohledatelná fakta než začneš šířit svoje mylné úvahy. I když dost pohybuji, že by kvůli těm dvěma spadlo RH o patro níž, tak tvůj názor o úpadku nabízených služeb jsem nijak nerozporoval.
Možná by ses mohl podělit se svojí negativní zkušeností na obě slečny v recenzi, aby i ostatní věděli, proč šla s jejich příchodem kvalita dolů…

24 července, 2022 18:07

Nechci maserku vůbec.obhajovat, uz za ty ten čas a celkově to nezní nic moc. Ale nevím pussycat na první masáži je podle mě strategická chyba ,s pár holkama jsem pristup k pussycat probíral, a ne všechny masérky jsou s tím u Nového klienta komfortn ( další věc že by to v těchto případech neměli nabízet ale holt kseft je kseft) í navíc hned na začátku může mít masérka myšlenky že klient muze byt trochu prasak, takže u klienta je který není vyloženě sympaticky to může být kontraproduktivní hned na začátku…
Pussycat když už to někdo chce platit bych šel u masérky kterou už trochu znám a vím že to bude stát za to .

Last edited 1 rok před by Peters32
11 srpna, 2022 00:39
Reply to  Sktr

U Inny jsem byl, když začínala. Recku jsem nepsal, protože celý zážitek byl ovlivněn zklamání z prvního dojmu. Místo wow se po otevření dveří dostavilo ou. Inna je holka, které fotky neskutečně přidávají. Jinak je určitě svérázná, ale při vhodném zacházení to nebyl špatný zážitek.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx