Erotické masáže Praha

Bea – Diamond massage

Prohlížel jsem si stránky Diamond masáží  a objevila se tam nová Bea, která mě na fotkách zaujala. Tak jsem si ji hned zarezervoval a již v té době mě operátorka upozornila, že  právě v salonu neteče teplá voda. Ani to mě neodradilo a v domluvený čas jsem již byl před dveřmi masažního salonu.

Tam mě opravdu přivítala s úsměvem  stejná slečna jako na fotkách. Bea je vyšší opálená brunetka s krásnýma prsama. Fotky jsou určitě její a aktuální. Po příchodu na pokoj mě Bea ještě jednou upozornila na tu studenou sprchu a tak v tomto případě žádné společné sprchování nepřicházelo v úvahu.  Po mém krátkém osprchování již Bea na pokoji čekala a těšil jsem se jak mě zahřeje. Začala klasicky masáží zad, zadku i nohou, kdy používala nejdříve své ruce a pak masírovala celým svým tělem a zadečkem. Po otočení následovala zase masáž celým svým tělem a zůstavala  v dosahu v mých rukou  tak abych dosáhl na její krásná prsa. Vyhověla i mému přání, aby více zapojila do masáže svá prsa a bylo pak rychle vymalováno

Pak jsme ještě chvíli zůstali v objetí a Bea ze mě pak odstranila ručníkem většinu oleje, abych strávil v té studené sprše co nejkratší dobu.  Do sprchy jsme šli společně, ale tam jsem se opravdu jen spolu rychle opláchli v té studené vodě.

Slečnu Beu můžu tedy s klidným svědomím  doporučit. Využil jsem  Intimní masáž na 1hod, která byla kvůli té studené sprše zlevněná z 2000Kč na 1600Kč.

Tel: 774 588 008

https://www.tapky.info/?4108,bea-diamond-massage-774-588-008-774588008

 

bea_04.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx