Erotické masáže Praha

Melisa – Rabbit Hall

Tato masáž proběhla cca měsíc zpátky. V té době měla Melisa na stránkách Rabbitu ještě u svého profilu napsáno „nová“. Objednání přes WhatsApp pár hodin před. Podnik asi netřeba představovat, byl jsem na pobočce Mánesova ve večerních hodinách. Bral jsem mix na 60 min za 1800.

Po vstupu mě vítá Melisa, představujeme se a odvádí mě na pokoj. Je to moc pěkná holka, která je drobnější, ale má krásné ženské tvary. Prsa 2ky odpovídají, tak akorát do ruky. Postavu má trochu jako hrušku, úzký pas a trochu širší zadeček, což se mně moc líbí. Věk bych tipoval vyšší než uvádí na webu, tak 26-27, ale nic co by mi vadilo. Říkala, že je z Běloruska.

Na pokoji domlouváme typ a délku masáže, a pak už jdeme do sprchy. Přestože jsme na Mánesově, tak cesta do sprchy bez problémů. Bylo to večer a měl jsem pocit, že jsme na celé pobočce sami. Sprcha celkem kontaktní, navzájem jsme se umyli a na pokoj již jdu se stojákem.

Ulehám na břicho na futon a Melisa začíná masírovat. Již na počátku je masáž na břiše velmi B2B a já se nestačím vynadívat do zrcadel. Občas ji ruka či koleno zajede na správné místo a já se nemůžu dočkat otočky, která přichází po cca 15-20 minutách. V poloze na zádech po mě párkrát přejede a pak se hned vrhá na péro. S tím si hraje všemi možnými způsoby, rukama, lokty, zadečkem, čelem ke mně, zády ke mně, v 69 atd. Netrvalo dlouho a já se celkem silně udělal. Jediné co mi v masáži chybělo bylo větší zapojení jejích nohou, o to jsem si však měl říct sám. Poté chvilku ležíme, mazlíme a jelikož máme ještě asi 20 min, tak Melisa navrhuje, že půjdeme do sprchy a tam budeme pokračovat. Ve sprše se mě Melisa opět všemi možnými způsoby pokouší udělat ještě jednou, ale nějak se nezadařilo. Ani v poloze, kdy mi klečí u kolen, péro u obličeje a honí, se to bohužel nepodařilo, ale fakt se snažila. Já se omlouval s tím, že už jsem asi všechno vystřílel na pokoji. Vypadala trochu zklamaně, ale já ji ujistil, že jsem si masáž i tak dost užil a ona se mi moc líbí. Pak už teda jen vzájemné umytí, obléknutí, zaplacení a odchod. Čas dodržen, venku sem byl asi po 65 minutách.

Celkově hodnotím masáž velmi kladně, myslím, že jsme si s Melisou dost sedli a rozuměli si. Po většinu času, samozřejmě krom těch nejvíc intenzivních erotických momentů, jsme si dost povídali. Mně celkově se Melisa hodně líbila, jak vzhledově, tak povahově. Doporučení za mě určitě ano, avšak ona je přesně můj typ, tudíž nemusí sedět každému. Opakování asi časem dám.

admin edit: https://tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Tel: +420 774 910 918

Melisa3.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 července, 2022 05:55

Díky za recenzi, za Melisou se chci taky stavit, vypadá přesně jako můj vkus  🙂 

23 července, 2022 01:03

Slušná raketa takhle „Lukašenkova“ holka, zřejmě jede styl…servis vyšťavit jak granátový jablko

23 července, 2022 07:37

Hrusku – ne
V poloze na zádech po mě párkrát přejede a pak se hned vrhá na péro – ne
To je tak pro Alfieho. Trikrat se sklouznout, vyhonit a do sprchy👍

Last edited 2 let před by Andrej
23 července, 2022 15:37

Tak Melisu si také škrtám 🙁 stejně jako Innu, můžu nasrat na tento líný styl co „nejrychlejšího udělání“ a pak se skoro půl hodiny válet nebo čekat nějaké zázraky ve sprše.
Po otočce by nemělo hned nastat vyvrcholení, právěže by to měla být stejně dlouhá, ak ne delší a nejkrásnější pasáž „sblížení“ se s masérkou. Není to sport, kde je třeba skórovat co nejdříve nebo co nejvíc.

Last edited 2 let před by Sktr
guru-masazi
21 listopadu, 2022 10:43

Můžu potvrdit recenzi. Nevím, jestli je to na fotkách ona, ale přišla mi otevřít fakt pěkná holka, taky můj typ – menší, sympatická a roztomilá. Melisa je z Běloruska, ale mluví dobře česky, takže konverzace není problém. Navíc je vystudovaná a chytrá, což je velké plus.

Co se masáže týče, tak má pevné tělo, hebkou kůži a doteky byly povoleny všude. A můžu potvrdit i skoro až frontální útok na péro, ale zase je to normální holka a není problém si říct. U masáží platí více než kde jinde, že jaký si to uděláš, takový to máš. A my jsme si to udělali dost dobrý, hlavně mě braly její nohy a zadek, je fakt sexy. Opáčko stopro.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx