Erotické masáže Praha

Inna – Rabbit Hall

Inna je další z řady mladých Ukrajinských děvčat ve službách Králíků. Bohužel česky moc neumí, takže pokud si chcete popovídat tak jedině anglicky (tu ovládá dobře) a nebo zkusit jinou dívku.

V první řadě chci upozornit, že přestože je Inna pohledná dívka, určitě není pro každého. Na své si přijdou milovníci drobnějších silnějších děvčat které „je za co chytit“. Fotky jsou určitě její, ale fotograf by zasloužil metál protože dobře maskují její plnější tvary. Dole přiložené fotky jsou ty které asi nejlépe vystihují její skutečnou postavu. Popravdě se přiznám že ze začátku jsem byl trochu nemile překvapen, ale na otočku to určitě nebylo a nakonec jsem si říkal že to vlastně je skvělá změna od těch štíhlých vysportovaných děvčat které většinou navštěvuji. Asi už stárnu nebo co 😀

Co u Inny musím vyzdvihnout jsou masírovací schopnosti. Není to žádné oplácávání zad, masírovat skutečně umí. Zároveň dobře využívá svých ženských předností 😉 má pevnější prsa, odhadl bych to tak na trojky (na webu má napsáno 3,5). Co se mi naopak nelíbilo byl time-management, kdy po otočce na záda byl ten „tah na branku“ a snaha dostat koně do cíle možná až moc intenzivní přestože času zbývalo ještě dost. Takže nakonec kapitulace dříve než bych byl chtěl ikdyž jsem ji zastavoval a následovalo takové otlapkávání na posteli a nakonec povel do sprchy a hotovo.

Celkově to byl solidní zážitek, ale na opáčko u Inny asi ne.

Inna – 1h, erotický mix, 1800,-

https://tapky.info/?3985,inna-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Inna10-Vc-1.webp Inna6-0.webp

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 července, 2022 22:38

Podle recenze mi přijde že je tam velký potenciál 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx