Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

Kira je mladá Ukrajinka ale mluví celkem slušně česky, má štíhlé vysportované tělo a menší pevná prsa. Fotky na RH nelžou. Byl jsem u ní dvakrát už cca před měsícem, ale recenzi jsem se odhodlal napsat až teď.

Někde jsem tu četl, že má velmi šikovné ruce tak jsem si řekl že to prověřím – vzal jsem hodinu lingamu a vydal se do Vinohradské. Kira mě přivítala s úsměvěm a objetím a já tušil, že tohle dobře dopadne. Společná sprcha nabídnuta, ale šel jsem raději sám – nejsem úplně fanoušek téhle kratochvíle. Kdo to má ale rád tak u Kiry není problém.

Po sprše přišla a ptala se, zda chci jednou nebo dvakrát. Nejdřív mi úplně nedošlo na co se ptá, ale brzy mi svitlo 😉 Popravdě jsem si nebyl jistý zda to dvakrát zmáknu, tak jsem jí řekl že dáme jednou a pak se uvidí. Kývla a šlo se na věc – lehnout na záda, olej na správná místa a představení mohlo začít.

Bly jsem na masáží tohoto typu poprvé tak mě to nejdřív trochu vykolejilo, ale Kira je velmi šikovná a krásná (ten pevný zadek!) až jsem málem litoval že jsem nevzal pussycat masáž. No což, možná příště. Netrvalo ani pár minut a dole už byla vlajka napnutá a já si říkal, že to možná nevydržím ani těch deset minut co zatím uběhlo. Ale kdepak – Kira ví co dělá, střídavě polevovala a pak zase přidávala na intenzitě. Ke kapitulaci došlo prakticky přesně v polovině času – velmi intenzivní zážitek. Následovalo tulení a povídání, GFE bych to nenazval ale příjemné to rozhodně bylo.

Po pár minutách pokus o kolo číslo dvě, ale nedařilo se a tak jsem zavelel k dalšímu tulení. Pokec, společná sprcha a přesne za hodinu jsem byl venku. Už po cestě domů jsem si byl jistý že dám opáčko. To přišlo asi za dva týdny a já opět bral lingam – nějak jsem si to oblíbil. Průběh velmi podobný, jen tentokrát to vyšlo na dvě čísla 😉

Kira – lingam 1h, 2000,-

admin edit: https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Kira_NEW.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx