Erotické masáže Praha

Luna – Rabbit Hall

— Úvod —

Chtěl jsem využít státních svátků, protože většinou mimo ně nemívám moc volného času kvůli práci a tak jsem chtěl jako svůj druhý zážitek (hlavně i pro porovnání s prvním – Anet z Candy Shopu) vyzkoušet ještě jednu masáž z jiného salónu a od jiné masérky. Měl jsem vyhlídnutou Nikol, jenže ta nebyla ve zvolený termín k mání, tak jsem šel po svém druhém tipu a to byla Luna.

— Objednání—

Objednání proběhlo během 5 minut. Začal jsem na stránkách RH přes chat s tím, že po chvilce chtěli telefonní číslo, aby mohli rezervaci potvrdit přes SMS nebo WhatsApp, což následně udělali s tím, že v ráno v den masáže jí mám ještě potvrdit. To jsem v daný den hned po probuzení udělal, abych nepřišel o svůj vysněný zážitek.

Objednával jsem Pussycat masáž / 90 minut / za 3400,-

— O masérce —

https://www.tapky.info/?3932,luna-rabbit-hall-774-910-918-774910918

O Luně už tady toho bylo napsáno celkem dost, tak jen v rychlosti – je to malinkatá a mlaďoučká holčina, kterou bych se nebál nazvat jako “nevybouřený mladý maso”. Byl jsem její první masáž dne, tak nevím, jestli si tuto energii udržuje celou pracovní dobu, ale je to ten typ holky plné energie. Podle fotek na stránkách jsem zase očekával něco jiného, ale rozhodně je koukatelná (i když bych uvítal více světla, abych na ní viděl lépe). Ale bylo mi řečeno, že jsme byli v pokoji, kde mají aktuálně nejvíc světla, že ostatní jsou tmavší. A Luna vtipně dodala, že co jsem čekal, že tam musí být tma, když jsme v králičí noře (mám pocit, že řekla díře.. :)) Jinak jsem zjistil, že ona a její rodina pochází z Kazachstánu a bydlí v Kyrgyzstánu.

— Průběh masáže —
  • úvodní sprcha – bylo mi nabídnuto více možností – buď teď sám, nebo teď s ní, pak sám, nebo teď s ní a pak s ní – tak jsem vybral, že chci vždy s ní :). Ve sprše si mě vydrhla teda hodně poctivě, akorát tam byla už teda totální tma ještě oproti samotnému pokoji a chvíli jsme museli čekat, než se chytne alespoň vlažná voda. Já jsem Lunu na oplátku taky umyl i když asi ne tak poctivě, jako ona mě.
  • po sprše jsme se přesunuli na futon a jako první jsem ležel na břiše, kdy Luna začala masáží krku a postupovala dolů až k chodidlům a vůbec mě nešetřila. Ačkoliv je drobná, tak sílu docela má a tam, kde jí nestačila síla, tak se nebála použít lokty a později i kolena a celou váhu svého těla. Často se během masáže i soustředila mezi nohy. Když se během masírování přiblížila k mé hlavě, tak nezapomněla vždy z dané strany zavzdychat do ucha.
  • pak následovala otočka a zase jsem se nekoukal kdy to bylo, i když na pokoji byly dvoje hodiny, ale myslím si, že to Luna sledovala a bylo to tak v polovině času
  • rád bych řekl, že na zádech jsem měl lepší pokoukání, než když jsem byl na břiše a koukal do velkého zrcadla co se děje, ale fakt tam na mě byla tma, takže jsem úplně detaily neviděl. Ale viditelné křivky byly velmi uspokojivé a co nebylo vidět očima, tak se dalo vidět pohmatem. Zeptal jsem se gentlemansky Luny jestli se jí můžu dotýkat (i když jsem věděl, že můžu, když jsem si to zaplatil) tak mi dala “svolení” a řekla: “Něžně”. Musím říct, že mě překvapilo, že jsem vydržel tak dlouho, ačkoliv se Luna velmi snažila. Doufal jsem, že zvládneme za celou dobu dva závěry, ale nějak jsem se držel i přes snažení Luny v různých formách handjobů, titjobů, footjobů a dalších jobů. Jako plazila se po mně velmi hezky, snahu jí nelze upřít. Zlom přišel v okamžik, kdy se nastavila na 69 a já se mohl soustředit na její skvost. Akorát že jak už jsem zmiňoval, tak tam byla taková tma, že jsem ho vůbec neviděl i když jsem ho měl 20 cm před obličejem, tak jsem musel jít po hmatu. A pohmatově jí má pěknou :D. A po chvilce hraní si s ní, kdy už byla pěkně vlhká a Luna už začala hlasitě vzdychat a zároveň úmyslně zrychlila práci s rukou, tak nastalo velké finále. A nebojím se říct, velké, protože na to, že byla Luna nade mnou, tak si pak musela kapesníčkama otírat i hrudník, takže výstřel to byl vysoký.
  • po drobném úklidu se zeptala Luna, co budeme zbývající čas dělat – bylo asi 20 minut do konce (dle Luniných slov 10 minut do sprchy). Dala mi zase na výběr, že mě může ještě nějak namasírovat, že můžu já jí namasírovat, nebo že můžeme už teď do sprchy a nebo že můžeme relaxovat, tak jsem zvolil relax. Luna mi nejprve ještě udělala masáž obou rukou a pak se přitulila a během vzájemného hlazení v obětí jsme si povídali i když bych to zvládnul bez povídání, ale asi byla znát energie na začátku její směny a zrovna asi měla povídavou. Na druhou stranu jsem se dozvěděl zajímavé historky z Kyrgyzstánu :D. Takže relaxační část se trochu z GFE zvrhla v pokec s velmi dobrou a ulítlou kámoškou.
  • pak zavelela do sprchy, kde jsme se navzájem omyli od oleje – opět mi omyla vše velmi poctivě a pak už oblékání, platba, rozloučení s polibkem na tvář a přáním hezkého zbytku dne.
— Hodnocení —

Odcházel jsem spokojen. Je vidět, že ví co dělá a už v tom má nějakou praxi. Kdo má rád hodně energické masérky s prvky GFE, tak pro toho je to ideální volba. Rozhodně svou práci nefláká a musím říct, že u mě se velmi zapotila – a to doslova :).

— Závěr —

Škoda, že ten čas s Lunou tak rychle utekl. Je to energická holčina, která ví kam šáhnout a zároveň je pěkné si šáhnout i na ní. Rozhodně jí doporučuju a pokud bych měl příležitost, tak bych si masáž u ní klidně zopakoval.

Snimek-obrazovky-2022-07-07-164338.png

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 července, 2022 22:20

Skvěle obě recenze zasloužíš si vyhrat masáž 😉 Lunu potvrzuji je super Anet v Candy případně zkusím😍

8 července, 2022 00:34

A na co sis dával pussycat, když si ji ani nevylízal pekáč?

9 července, 2022 08:32
Reply to  Alpha

Idealni topic. Zaplati pussycat, kterou nevyuzije a za 40 min mel vystrikano. A pak leharo a historky z Kyrgystanu👍 Tebe budou mit holky rady!

9 července, 2022 18:47
Reply to  maly_lisak

Tak to sorry, prehlidl jsem, zes tam byl na 90 min. Ale stejne 20 min je skoro ctvrtina doby. Navic mas muj obdiv- za tohle vysolit 3 a pul klacku🫢. Pak se clovek nenuze divit, ze za patnact stovek uz se dneska ani neotocej na bok. Jsou premlsany, stojej na ne fronty topicu. A to jsme si udelali sami.

Last edited 2 let před by Andrej
10 července, 2022 11:21
Reply to  Andrej

Pussycaty (a to ještě různé kvality) by se neměli podporovat pak se začnou holky snažit více za B2B základ , takhle je pussycat alespoň co vím v Rabbitu nejvíce oblíben a holky se základ nepretrhnou vlastně je to přirozeny že jim to nemůžeme mít za zlý…. (naštěstí ne všechny to tak mají např ta Luna)…já to k radosti nepotřebuji , občas to člověk dostane zdarma, samozřejmě ne u králíka… tam se jede většinou přesně podle not v ceníku 😅

10 července, 2022 19:58
Reply to  Peters32

No ceny nastavuje salon a bacove .. takže bych hned holkám neříkal zlatokopky.., ale pravda je že už za ty peníze by měla být kvalita , ktera ne vždy je..

10 července, 2022 18:28
Reply to  Andrej

Presne tak jsou to vsechno zlatokopky. Taky nechapu jak nekdo muze vysolit 3.5. litru za masaz. Uz zijeme v uchylny dobe, kde jsou ty casy, kdy si clovek mohl dobre zasoustat i s oralem za litr.

Last edited 2 let před by Jumper
9 července, 2022 21:13
Reply to  Andrej

Komentáře píšu velmi zřídka,nemám čas na všechny lidi házet bláto,jak to děláš?Všechny tvoje recenze a komentáře jsou negativní,myslím,že tě nejde potěšit,sledoval jsem tvoje recenze těm holkám a ony všechny jsou skvělé.aspoň jeden dobrý komentář od tebe, to se čte hnusně

Last edited 2 let před by Marian
9 července, 2022 22:31
Reply to  Marian

Ahoj priteli, potrebujes neco? V prvni rade se nauc cist, protoze ne vsechny moje recenze jsou negativni. Mas pravdu, nektere jsou a je to proto, ze se snazim varovat pred spatnymi zazitky kolegy masazniky. Recenze na moje oblibene maserky sem nechci psat, protoze by mi na ne naskakali sosaci jako ses ty. Mas tady celkem JEDNU recenzi, ty muj spisovateli 🙂. A zrovna na Chloe z Rabbit Hall- jednu z nejkrasnejsich maserek. Mej se fajn a misto sosani zkus nekdy neco napsat.

10 července, 2022 02:57
Reply to  Andrej

Jak pise Andreji Marian, chce to vice pozitivniho mysleni! Ono ti ani za cenu 3400Kc nic jineho nezbyde 😅😂 Jo, kde jsou ty casy, kdy za tuhle cenu si mel na privatu dve 18ky, se kteryma sis mohl 1h delat uplne vse. Tady te vyhoni a jeste musis za to podekovat. Jak rika Zdenda: Driv kurva davala za parek a jeste te nechala kousnout 😁😄

10 července, 2022 08:51
Reply to  Vanuatu

Ahoj bratre, ja myslim, ze jsem vyvazene pozitivni i negativni. Chodik k holkam, ktery delaji super masaze, kde je vse, nerozlisujiu to na body, lingam, pussy a kdovijaky nesmysly, vymysleny jen kvuli kasirovani zakazniku. Ale nekasirujou takovyhle dardy. Luna za to nemuze, ceny nastavuje masazni velitelstvi a ona to musi respektovat. Jinak Lunu znam uz z jejiho drivejsiho pracoviste a tahle holka, kdyz ji sednete, umi👍

10 července, 2022 13:22
Reply to  Vanuatu

za 3400,- můžeš mít i teď dvě 18ky na privátu, jenom každy má jiné priority, tím bych se tady neoháněl

10 července, 2022 18:40
Reply to  Vanuatu

Dis pravdu rudy bratre a jsi z podobneho kmene jako Andrej. Bohuzel je tady hodne mladejch nezkusenejch zajicu co tady tem zlatokopkam jen podkurujou. Pokud to takto pujde dal, tak budou chtit kocky z divokyho vychodu 5 litru uz jen za pohlazeni ptaka.

9 července, 2022 23:53
Reply to  maly_lisak

Ono ty pussycat masáže, alespoň z mých zkušeností, jsou častokrát ukončeny rychleji 😛 je to škoda, ale u Luny jsem byl vícekrát a neměl jsem pocit, že by mě chtěla nějak odrbat nebo že by to flákala. Nemyslím, že je ten typ. Prostě mu to jeho malý lišák nevydržel 😀
Na 90 minutové masáže jsem trochu zanevřel, jen málokterá masérka to umí rozložit na takovou dobu, správně načasovat a velmi často se mi stávalo že ta půlhodinka navíc je jen k tomu abych si mohl s masérkou v klidu poležet, pokecat a nespěchat hned do sprchy. Trochu drahý pokec. Jen jestli to stojí zato. S nejoblíbenějšími masérkami i ano, občas.

10 července, 2022 08:55
Reply to  Sktr

Maly Lisak musi vic trenovat! Sedesatka je pro nej tak akorat zda se mi.

Last edited 2 let před by Andrej
17
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx