Priváty v Praze

Tereza, Tereza soukromy byt

Páč mě vypekli v dementním privátu na Praze 4 (dvě nerecenzované maminy, tel. 777 162 637 a  navigace do domku na Prahu 4 na Strž, když jsem na místě tak nikdo nebral, idioti), tak jsem zkusil obvolávat nějaké okolní sóloťapky a zvedla mi to tahle Terka, což jsem byl i celkem rád, sice recky už má, ale chtěl jsem se na ní podívat sám.

Kupodivu profil tady založený nemá, je fakt že dlouho jsem na ní recku nečetl, ale funguje už nějakou dobu

Je to novostavba s několika vchodama, je potřeba chvíli hledat ten správný, ale domluva pohodová, novostavba, docela velký byt, všiml jsem si že má i houpačku, nebyl čas to ale víc zkoumat. Rovnátka moc sexy nejsou, ani vysoké čelo, větší zadek a docela velký chodidla, na holku nezvyklý, je taková o něco mohutnější než jsem si představoval, postava by mohla být i štíhlejší. Fotky má smíchané – ty profesionálně vypadající, kde je nádherná holka někde u moře tak jsou fake, ty který vypadaj amatérsky jako u zrcadla tak budou její. Průser to nebyl, kozy 4 teda asi spíš ne a maturantka to holt není, smajlík jasný průměr, vlastně to je tak jak píše na profilu – příjemné odreagování v čistém soukromí, jinými slovy „nic moc víc než pokouření a vysypání nečekej“. Někdo psal že jí bude ke čtyřiceti, to se mi ani moc nezdá, na 40 zdaleka nevypadá, takže jestli jí je opravdu tolik, tak klobouk dolů jak vypadá, ale do kategorie milf se mi to ani dávat nechce, nicméně těch 35 by šlo věřit že jí za nedlouho bude, ale co, vařil jsem z vody, vykonali jsme soulož za správnou cenu 1000/1500 a můžu si odškrtnout další rest

https://tapky.info/?255,tereza-soukromy-byt-605-041-421-605041421

605 041 421

Tereza-Novodvorska-0.jpg Tereza-Novodvors-1.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 června, 2022 10:18

Tak já trochu upřesním, co jsem psal v lednu 2022 na norníka a na její kartě na ťapkách moje recenze není..
Holka každý den běhá, což je na kondici a postavě znát, bohužel i na prsou. Už nejsou tak plné, jako za mlada. Tím nechci říct, že je nějak moc stará, ale 35 let bych si tipnul. V obličeji je to pořád hezká holka s pěknou postavou, jen já bych uvítal v tomto případě silikony. Sexu nemám, co vytknout a orál je jeden lepších, co jsem zažil. Čas Tereza nehlídá a je to s ní hodně na pohodu včetně pokecu. Ceny drží pořád stejné 1500Kč/h + 500Kč orál bez. Prstění a stříkání na obličej není povoleno. Parkování před barákem na ulici.
…jo a pro vocasa, není to houpačka, ale TRX – závěsný posilovací systém a fotky měla vždycky svoje, tak mi neštimuje, že by používala cizí. Prsa bejvala vel.4, ale už v lednu 2022 inzerovala vel.3. Holt to cvičení.

Last edited 2 let před by Arnal
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx