Erotické masáže Praha

Barbara-Barbara masáže

Myslím, že každý chlap v letech (50+)by měl mít svůj Bucket list a postupně si plnit přání v čase, který mu zbývá. Ne že já bych se už chystal do penálu, jenom těch položek v seznamu mám trošku víc. Kámoš mne přesvědčil ať si na něj dám masáž od Barbary, kterou on zažil. Byl tak přesvědčivý, že jsem se rozhodl předřadit tuto akci cestě na Island a naučení se hrát na klávesy. Na to mám ještě (snad) dost času, ale erotickou masáž si (myslím) užiju jen pokud mi ještě alespoň trochu stojí. A už mívá zmeťour sem tam výpadky.

Na masáži tohoto typu jsem byl podruhé v životě a ta první ve mne příliš hluboký dojem nezanechala. Nebudu popisovat průběh, víceméně chronologicky je to přes kopírák totéž, co je uvedeno v každé recenzi na tomto fóru. Můj zážitek s Barbarou měl stejný obsah, ale formu snu, ze kterého jsem se ještě neprobral. Budu na něj za čas vzpomínat cestou na Island i při brnkání na piano. Přivítání bylo nenucené, připadalo mi, že se vidím po létech s kámoškou. Barbara je žena s tělem bohyně, je chytrá, vnímavá a nesmírně empatická. Nemusela vysvětlovat žádá pravidla, vedla mne přirozeně celým průběhem setkání, má dokonale vycizelovanou choreografii. Při svlékání prádélka, pak ve sprše jsem si mohl užívat celého jejího skvostného těla. Má dokonalou postavu, je heboučká. V horizontální poloze Barbara ví přesně jak se natočit, kde se tisknout, kdy zavzdychat do ouška. Upozornila mne, že můžu sledovat průběh v zrcadle, kterého jsem si celý zpitomělý z těch všech vjemů nevšiml. Po otočce, sérii smyslných pohybů Barbary jsem dlouho nevydržel a bylo co uklízet. Po kratičké pauze v objetí při druhém dějství jsem měl dilema, zda zavřít oči a oddalovat řešením úlohy 13:7 na pět desetinných míst svůj další konec nebo hltat tu nádhernou holku s vykulenými zraky (světla bylo v místnosti celkem dost). Sama mi zavedla ruce na své výstavní kozy poté co si je polila olejem, a přitom mi na koníčka drandila svou rozkošnou pičkou v rozkroku a špičku péra dráždila rukou. Následovala 69ka a to jsem málem přišel o rozum, na 13:7 rezignoval, užíval si nabízeného pokladu a po chvíli explodoval podruhé. Barbara se přitulila a povídali jsme si o životě. Byl to skvělý sex bez sexu. Je nabíledni, že tuhle smyslnou krásku masáže baví (sama to o sobě říká), je naprosto profesionální a své řemeslo dovedla k dokonalosti.

A teď mám v kebuli zmatek: jeden hlas mi našeptává za čas si tento zážitek u Barbary zopakovat, ten druhý říká ponechat si ho jako jedinečný a nesnažit se jej trumfnout. Budu o tom přemýšlet cestou do Compostely.

Sweet kiss – 2500Kč/60min

https://tapky.info/?3594,barbara-barbara-masaze-739-111-031-739111031

barbara_x03.jpg

3.4 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 června, 2022 05:41

Hele Kundero, jed radeji na ten island😉

Last edited 2 let před by Andrej
21 června, 2022 16:00
Reply to  Andrej

Andreji, ona tě ta láska k Barbušce ještě nepustila? 😀

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx