Erotické masáže Praha

Sandra masáže Praha

1,5h/3000Kč/Tantrická masáž

https://tapky.info/?3600,sandra-erotantra-masaze-776-236-298-776236298

Slešna Sandra je matador co se týče masážní praxe. Byl jsem u ní ještě v době, kdy byly erotické masáže v plenkách cca 4 roky zpátky. Sídlila dřive na Praze 4, asi dva paneláky od privátu Moncheri, kdo zná 😀 Byl to sklepní byt, hrozná špeluňka, teďka má svůj salon u Spojovací ulice v mnohem lepším stavu. Vždy se orientovala na tantrické masáže. Vlastně tak začaly erotické masáže, přes tantrické, kdy se prolomily ledy ve společnosti a erotické masáže se začly brát né jako nevěra, ale normální součást každodenních věcí.

Sandra je vysoká holka asi 190 cm, takže většina chlapů k ní vzhlíží :DD Je moc hezká, pevné tělo, prsa trojky, už lehce unavený. Dobře se s ní povídá, je komunikativní. Věk udává 32, bude jí už víc, tak 35 let.

Začátek je úvodní krátký pokec, co a jak. Následuje sprcha a oblečení se to takového kusu hadru, který máte kolem těla. Následuje úvodní rituál, kdy žena by měla vzdát hold muži a pokleknout před ním. Následuje odstrojení hadru a vzájemné sebepoznání své přirozenosti.

Pak se přesouváte na futooon. Masáž ze zadu nic zvláštního do chvíle, kdy vám Sandra pokrčí v leže koleno, takže může šahat na vaše péro i v pozici na břiše. Poprvé jsem byl z tohodle tak rozhozen a překvapen, že jsem se poprvé v životě udělal už na břiše. Na dalších opakování, jsem se na to už psychicky připravil a držel jsem :DD Je to hrozně příjemné a tak unikátní, že jsem hlavně kvůli tomu tam chodil.

Po otočce následuje masáž penisu. Je vidět, že má slečna už hodně odchozeno a techniku má na jedničku. Doteky dřív příjímala velmi neochotně, tvrdila, že k tantře nepatří. Teďka je to s ní už lepší, ale taky ne žádná sláva. Většinou se nastaví tak, aby člověk nedosáhl. Já si ale poradil a pořádně jsem si s jejímy krásnými prsy pohrál v pozici 69, která byla pro mě zcela finišující.

Podtrženo sečteno smajlík asi :), ale má to své ale. Jednak cena je vyšší, a máte omezené doteky, na mezi nohy zapomeňte :(.

Já jsem byl u ní asi třikrát, vždy tak s roční pauzou. Opakovat už nebudu, ale myslím si, že jednou jí vidět stojí za to. Koukal jsem, že teďka vypomáhá v Táboře v novém salonu magický dotek Tantry, takže můžete jí potkat i tam.

Sandra.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 června, 2022 00:14

Pánové, pokud nepřestanete topit tyto zlatokopky, co na sebe nenechají sáhnout, a ještě se budete hrdě chlubit, že po třetí návštěvě se vám konečně podařilo sáhnout si na kozy, pak tyto zlatokopky budou stále mezi námi.

16 června, 2022 10:51
Reply to  BujnejBertik

jo je to na hlavu. já u ní byl a jakmile řekla že dotyky jen letmé a ne moc věděl sem hned že opáčko nebude. A ted koukám že ještě přitlačila:-)

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx