Erotické masáže Praha

Kamila – Matahari

Po předchozích zkušenostech z Matahari jsem šel částečně na jistotu. Kamila je starší (42 tuším), ale pořád velice sexy „mamina“, která ví co dělá a umí to víc než dobře. Většina starších dívek v MH umí a ví, jak si získat i stálejší klienty, což se mi potvrdilo nejen při konverzaci s Kamilou, ale i dříve ze zkušenosti s Dominikou nebo Veronikou.

Zvolil jsem mojí oblíbenou B2B masáž na 90 minutek za 3 000,-.
Kamila byla od přivítání až po rozloučení milá. Vlasy měla dané do copánků, které jí moc slušely a fotky více méně odpovídají realitě. Tělo má na svůj věk parádní (pochlubila se, že chodí s dcerou cvičit a začíná běhat).

Po vstupu do masážního pokoje mi nabídla vodu a ptala se zda budu chtít společnou sprchu hned na začátku nebo raději až potom…volil jsem hnedka…rád si její křivky prohlédnu zblízka, co nejdřív když můžu 😀 Během sprchování kecáme a sem tam nějaké doteky na obou stranách, ale nic extra. Líbí se mi její tetování na rukách a samozřejmě ty prsa…nebudu kecat, byl to jeden z důvodů proč padla volba tentokrát na ní. I když mě trochu zklamalo, že je má částečně umělá, což jsem zjistil až později během B2B. Ale jinak top.

Po sprše jsme se domluvili na jednom happy endu až na závěr…nebo spíš mě přesvědčila, že to bude lepší…že nerada pak spěchá s druhým atd. Masáž na zádech trvala pocitově déle, než jsem čekal, ale bylo to poctivé B2B, kde hodně používá celé tělo, takové to klouzání po celých zádech a samozřejmě využívá kozičky 🙂 Občas vzdychne do ouška. Zvláštní bylo, že chvílemi mě vzrušila a pak zase na dobrou chvíli tak normálně masírovala třeba jen nohy. Vzrušení opadlo, ale jinak masáž příjemná. Naštěstí před otočkou zase udělala trochu B2B a zajela rukama do správných míst. Pak zašeptala do ouška otočku, to už mi pěkně tvrdnul.

Jenže jak to mrška chtěla oddalovat, tak si s ním hnedka nezačala hrát a pokračovala v B2B. Tady jsem se začal pozvolna dotýkat i já. Celkem hodně se tulila a dokonce si chtěla na mě jakože odpočinout (asi toho měla už celkem dost a to bylo teprve odpoledne). A k tomu dobrému GFE stylu, kdy mimo jiné vzdychá do ouška, občas přidá i letmou pusu na tvář nebo na hlavu. Po chvíli mi řekla, že si půjde hrát dolů a že se pomazlíme zase za chvíli.

Dole se nejdřív dotýkala jen kolem něho, což bylo až trochu nepříjemné, jak mě to lechtalo, ale zároveň mě to zvláštním způsobem bavilo. Co bylo nejvíc zvláštní a zároveň mega vzrušující, když mi začala jemně rukou jezdit i mezi půlky a na koule. Já byl najednou tvdej, jak nikdy 😀 Chvíli si s ním hrála, ale když viděla, že to na mě jde, tak zase zvolnila.

Následovalo ještě chvíli B2B, kdy se ke mě zase tulila a nechala mě užít si ty její parádní prsa. Potom ho vzala na chvíli mezi ně, když asi viděla že mě hodně berou. Když už to na mě zase šlo, tak přestala, chvíli mě jen tak hladila a pak si mi sedla na nohu a začala si s ním pořádně hrát. Já jí přitom hladil zadeček…chtěl jsem zkusit i prcinu, ale byla nastavená tak, že jsem tam pořádně nedošáhnul. Tak jsem to nijak nehrotil a užíval si to.
Začala na mě trochu mluvit. Něco ve stylu, že si to hezky uděláme a že chce abych se pořádně vycákal, což mě hodně bralo. K tomu mě možná záměrně, tak napůl chytla po krkem, tak jsem jí po chvíli ruku posunul tak, že chci pod tím krkem fakt držet, což jí nijak nevadilo a začala být ještě víc dominantní….a dole to parádně rozjela. Takže netrvalo dlouho a já jí i sebe vohodil parádně :D. Nečekal jsem, že bude takhle dominantní, ale ve výsledku mě to mile překvapilo a mega jsem si to užil! Dokonce si pochvalovala, že jsme se hezky sehráli, což se prej neděje moc často. Ještě mi potom trochu masírovala ruce a na chvíli se přitulila. Pak už následovala závěrečná sprcha, kam šla nakonec se mnou, aby mě omyla a u toho jsme si povídali.

Zatím pro mě Kamila v MH patří rozhodně k mým top. Opáčko bych asi klidně někdy dal. Splnila očekávání a i mě dokázala překvapit. Doporučuju 🙂

admin edit : https://tapky.info/?1735,kamila-matahari-salon-773-164-811-773164811

+420 773 164 811

ABBD9367-D41F-430E-9FB0-22F2DC67D504.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx