Erotické masáže Praha

Anna – Luxury Grand

K Anne jsem se dostal nahodou, byl jsem pobliz s hodkou casu, byla volna, fotky fajn, tak proc ne a beru hodku klasicky masaze 🙂
Vita me usmevava brunetka, ktera se na vas smeje opravdu porad. Neni to ten nuceny usmev, ale takovej ten milej a uprimnej.
V obliceji hezka, telo zahalene za zupankem. Domlouvame spolecnou sprchu s tim ze skoci pro piti a olej a prida se. Bohuzel se vratila za cca 10 minut, takze v te dobe uz jsem lezel na brise na futonu a spolecna sprcha se nekonala. Omlouvala se ze to nejak nestiha a ja doufal ze masaz mi to vynahradi.
Zacina mi masirovat zada a ja smiruju v zrcadle a vidim, ze oproti fotkam ma o par kilo vic. Takze predem varuju, ze milovnici stihlych modelek a brisek si tu na sve neprijdou.
Je tu ale jedno velke ALE, protoze ta masaz je dokonala, rekl bych ze ji skolila Linda, protoze masaz se nese ve stejnem Linda duchu, modri uz vedi 🙂
Jakmile mam zada natrena olejem, tak me zalehava, zacina intenzivni telo na telo, pri kterem je me ucho sexy okusovane a jeji ruce a nohy od zacatku masaze jezdi v mem kline, nasledne useda mezi me nohy a obe ruce se nori pode me a zacina velmi intenzivni masaz pera, kouli a vseho kolem, ktera dobrych par minut trva a ja se bojim ze exploduju uz na brise.
Nastesti cca po 15 minutach od zacatku masaze prichazi otocka, kde uz to jede v super GFE stylu ala Linda, takze same telo na telo honeni, hlazeni, mazleni, pusinky, proste jedna velka parada. Anna je navic podle me nekuracka, takze zadne neprijemne pachy se zde nekonaji a je to opravdu velmi prijemne ve vsech smerech.
Moje ruce samozrejme taky nezahaly, Anne se to libi a jen se na me sexy usmiva a okusuje si ret.
Finale lezime vedle sebe, vzajemne si to delame a pekne ji zkropim bricho. Nasledne zustavame jeste par minut v objeti a hezky to nechame cele doznit.
Za me tedy parada GFE zazitek s hezkou slecnou, takze rozhodne doporucuju vsem kdo dokazi primhourit oko nad fyzickymi nedokonalostmi 😉

https://tapky.info/?3927,anna-luxury-grand-605-958-304-605958304

lmyRagTtJEzAUsfDih7Fc8YLP5rS2jvdIHObpueBWx69NkC1-1.jpeg A7BkS8PgJpyM0vziH1dERwTXQtqLVbUGf4CWYouhl5ajr9IN-0.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 července, 2022 21:14

Podle fotek všech nových masérek Luxury nabraných v posledním půl roce docházím k závěru, že si Luxury právě na těch “masitých” zakládá  😅 
Bára se mezi nima musí cítit jako černá ovce  😀 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx