Erotické masáže Praha

Kira + Emily – Rabbit Hall

Ahoj,

tak má první recenze na těchto stránkách. Pár masáží mám za sebou, tak se zde o mé zážitky pokusím také podělit. Sám zdejší recenze využívám, tak si myslím, že i já bych mohl přispět k osvětě zdejších návštěvníků.

Podnik: Rabbit Hall – ul. Vinohradská – ‭+420 774 910 918

Slečny: Kira a Emily

Masáž:  dvě masérky B2B – 60 min/3200 Kč

Objednání přes jejich stránky na internetu, potvrzení přes sms naprosto bez problémů. Chtěl jsem původně Kiru a Denisu. Denisa nemohla, tak nabídli jiné slečny. A to i ty, které byli na druhé „provozovně“ v ul. Mánesova. Vybral jsem Emily, tak jen o dvacet minut posunuli čas, aby prý mohla slečna přeběhnout :-).

Dorazím přesně na čas, zvonek, bzučák dveří, pouští mě dovnitř, po schodech dolů, tam hned otevírají dveře, kde mě vítají dvě pěkné drobné slečny. Představíme se, boty pěkně do botníku a odcházíme na pokoj. Slečny se ptají zda dáme společnou sprchu, zda mají jít obě či jen jedna. Beru obě. Na minutku odejdou – nabídli mi nápoj, tak pro něj odskočili plus pro nějaké další propriety. Jdu napřed do sprchy, ale za chvilku jsou už obě u mě. Pěkně mě z obou stran namydlí a celého od krku po kotníky omyjí, dostatečný čas věnují i koulím a tomu mému fešákovi, já samozřejmě obě slečny také ručně ohledávám a zjišťuji zda pevnost jejich tělíček odpovídá jejich udávanému věku – popis slečen následuje.

Obě jsou, jak jsem již zmiňoval, drobné postavy, mají menší, ale pěkná prsa, postavičky moc pěkné, věk bude cca odpovídat, je to znát, pěkná mladá pevná tělíčka. V obličeji (tady trošku problém s mou pamětí, přeci jen jsem se soustředil na jiné části těla) jsou to sympaťačky, žádný velký make-up, pěkné slečny.

Po sprše ulehám na břicho, slečny mě pokryjí olejem a začnou lehce masírovat nejdříve rukama a pak i celým tělem. Nejdříve nalehne jedna, smýká se po mě, druhá klečí vedle a hladí mě, následně se několikrát vystřídají. Každou chvílí zajedou rukou i mezi nohy a jemně masírují i tento prostor – to mám rád.

V cca polovině času následuje otočka, a opakuje se podobná forma jako na břiše, jen s mnohem lepším výhledem. Děvčata se snaží, občasné povzdechy do ouška jsou příjemné (Emily to jde lépe – uvěřitelněji). Obě nastavují i jejich prsíčka a nechají se na ně zlehka líbat, raději jsem opatrný, tak opravdu jen něžně, aby nepřišla trapná chvilka s nějakým napomínáním. Hladím je všude kam dostanu, mimo jejich mušličky, opět nechci riskovat pokažení atmosféry. Několikrát je musím mírnit, abych využil daný čas. Ale ne dlouho. Když vím, že už to přijde, obě si nechám nastavit tak, aby na mě nasměrovali jejich moc pěkné zadečky, z každé strany jeden, a pak už s výhledem na tato úžasná panoramata a za stálého jemného masírování koulí začínám stříkat.

Následně si ke mě obě slečny, každá z jedné strany lehnou, následuje krátká konverzace, hlazení. Zeptají se zda dáme znovu sprchu všichni, já volím pouze slečnu Emily. Opět namydlení z obou stran a celotělová očista. Emily je snaživá a opět mě omyje od hlavy k patě, velmi důkladně i mé intimní partie, tam si opravdu nechává záležet a já cítím jak mi zase tvrdne. No co, no nic . Nabídnu že ji omyji také a také tak činím.

Pak už jen utřít se, obléct, vypít nabídnutou sklenici vody, zaplatit a odchod.

Hodnocení musí být veskrze pozitivní, slečny se snažily, bez náznaku nějaké odtažitosti. Tedy mohu vřele doporučit. Slečna Emily 80%, slečna Kira 70% (ze 100).

Prostředí velmi dobré, zrcadlo z jedné strany tedy bylo nakloněno tak, že nebylo nic vidět, ale z druhé strany bylo další o dost větší, tak to zas takový problém nebyl.

Jen malá perlička na závěr. Ptal jsem se odkud jsou. Jedna Ruska a druhá Ukrajinka. Spolu jim to šlo náramně skvěle, škoda že to nejde i jinde….

Děkuji za pozornost a snad brzy připojím další recenzi.

admin edit:

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

https://tapky.info/?3975,emily-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Emily11-1.webp Kira13-0.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Pig
8 června, 2022 21:13

Omlouvám se, že ti budu kazit ten dokonalý dojem.. ale to co popisuješ v recenzi, je vlastně jedná obrovská nuda.. Hlavně na ně moc nesahat!! Co kdyby se urazily :)) 3200? To je těžká darda.. Pan Králík je jistě moc spokojený že u něj vyhazujete peníze

21 června, 2022 23:17
Reply to  TARABULUSSS

Tak Kira a Emily jsou pro mně nej kundičky z Rabbitu. Kira si bohužel na ní nenechá sáhnout . Ale dohání to přístupem ke všemu ostatnímu. S Emily mám problém. Má jí tak sladkou, že se od ní v podstatě nedokážu ústy odtrhnout a svojí vlastní masáž tak s ní vlastně nemůžu ani prožít. Ale nuda tady s těma dvouma nemůže nastat ani náhodou.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx