Erotické masáže Praha

Kris – Extaz masaze

Na extazim webu poupravili/upresnili cenik za masaze, konkretne klasickou ero masaz, ktera drive byla inzerovana jen jako klasicka masaz za 1700 Kc/hod a kterou jsem zkusil posledne s Milou. Nyni je polozka rozdelena na klasickou rucni + HE za 1500 Kc/hod nebo na klasickou + B2B za 1800 Kc (samozrejme dale v nabidce pussycat apod.). Objednal jsem se tedy ke Kris na 60 min klasicke + B2B, ktera nakonec misto webovych 1800 stala 1700 dle jejich tisteneho ceniku na pokoji.

Po zazvoneni jsem byl za okamzik pusten dovnitr bzucakem, v kecafonu se nikdo neozval, coz je dobre vzhledem k rusnemu mistu naproti bus zastavce, v baraku jsem cestou dolu take nikoho nepotkal a uz jsem slysel jak se oteviraji plechove dvere do salonu, za kterymi vykukovala Kris a pustila me dovnitr. Kris je drobnejsi a velmi stihla dlouhovlasa brunetka z vychodu, neptal jsem se presne odkud, ale komunikace probihala v mixu Rj, Aj a Čj. Odvedla me do jednoho z tech pokoju vpredu, ktery byl zpocatku plne osvetlen, takze jsme na sebe dobre videli, vsiml jsem si peknych tmavych oci, upraveneho oboci  a pekne nalakovanych nehtu na ruce, je videt ze celkove o sebe Kris pecuje. Upresnen typ masaze jak jsem jiz zminil vyse, zde me prave prekvapila ta jeste o 100 Kc nizsi cena, a byl jsem odeslan sam do sprchy. Nenabidla mi piti, nejspis jen zapomnela, mel jsem docela zizen, ale sam jsem si o nej nerekl s tim, ze se kdyztak napiji vody co mam s sebou. Voda ve sprchaci akorat tepla, rucnik velky, trochu netesnila baterie takze voda castecne unikala po dlazdickach, ale hlavice sprchy fungovala naplno. Co jsem vypnul sprchu tak akorat slysim ze maserka dorazila do pokoje, sundala rucnik, zatimco jsem se doutiral tak jsem si mohl prohlednout pekne drobne telo s moc peknymi mladistvymi prsy (udavany vek 20 let muze odpovidat) vel. 2. Kris zhasla hlavni stropni svetlo, nicmene osvetleni podel futonu bylo tentokrat dostatecne, takze na maserku bylo dobre videt i behem masaze.

Poloha na brise byla zahajena spise jemnejsi rucni masazi celych mych zad, pote rukou i nohou, bez klasicke ojebavacky masirovani jednotlivych prstu vsech koncetin, coz byla parada. Rikal jsem si po chvili, ze uz by to chtelo nejake intimnejsi doteky ci zminovane b2b. K tomu doslo zanedlouho, kdy ruce Kris poprve zabloudily mezi ma stehna, zaroven se naolejovala a zacala s b2b, ktere bylo nejdrive takove opatrne, spis jen sve telo prikladala na me, za chvili se ale jiz tiskla vice, jezdila po me kolenem, rozkrokem se trela o muj zadek, hlavou se asi trikrat priblizila k me a parkrat jemne zafunela do ucha, po skonceni telo na telo presla jeste na chvili na hlazeni tela a vybidla k otocce, rekl bych, ze to bylo jeste pred polovinou casu.

Po otoceni si Kris sedla k memu boku, po opravdu jen chvilkovem hlazeni trupu se hned zacala venovat memu rozkroku, nacez zacala s b2b nejdriv napric z meho boku, pak klasicky od nohou az k me hlave, celou dobu jsem maserku jemne hladil po tele, mezi nohy jsem nemiril s tim, ze uvidim az pozdeji co a jak. No, videl jsem brzy 😊 Kris dala obe me ruce dale od tela, obkrocmo si na me sedla a zaujala pozici 69, pricemz zadeckem byla na urovni meho pasu, ale vyhled byl i tak pekny. Nepoustel jsem se do vetsich akci a hladil ji jen zadecek, zatimco ona zahajila pomalou rucni praci. Po chvili se mozna divila, proc nejsem moc aktivni a prisunula se zadeckem az na muj hrudnik a v predklonu pokracovala s honenim, to me prekvapilo nebot jsem plnohodnotnou 69 ani trochu neocekaval, tak jsem to bral jako vyzvu ze se mohu dotykat i mezi nohama, Kris rozhodne neprotestovala, zintenzivnila rucni praci a muj vystrik doprovazela jemnymi vzdechy. Utirat mne zacala az za chvili po vystriku a to jemne a dukladne, pak se privinula telem k memu, chvili jsme lezeli, tento relax Kris zakoncila tremi jemnymi polibky na tvar a nabidla spolecnou sprchu, dalsi prijemne prekvapeni, to se mi v Extazu stalo jen parkrat. Ve sprse jsme se postupne vzajemne namydlili, oplachli a pak Kris odebehla s tim, at se domyji a ze se vrati za 5 min, pricemz uz jsem slysel z chodby zvonek a pote hlas nove prichoziho klienta, ale nijak me to nerusilo. Akorat jsem se oblekl a Kris se vratila do pokoje a teprve ted nabidla piti, coz jsem vyuzil, na chodbe jsme se rozloucili polibkem na usta a pobidkou, abych se zase stavil. Tesne prede mnou nekdo vysel z tech druhych plechovych dverich co jsou v polovine schodiste, tak jsem musel na moment zastavit, abychom nesli v tesnem zavesu za sebou.

Po vychodu z baraku nastalo treti prekvapeni, tentokrat ale negativni, a to ze cas door 2 door byl asi 55 min, tzn. ze samotna masaz mohla byt tak 45 min. Vubec si ale nestezuji, uz jsem se stejne tesil na pivko ven a navic me to ani behem masaze neprislo, ze by byla nejaka kratsi, vsechny pozitivni dojmy totiz prebily toto negativum. Kris urcite doporucuji kdo ma rad tmavovlasky a nepotrebuje si intenzivne pokecat, zato si ale plne uzit mladeho pekneho devcete, mozna by s Kris byla fajn pussycat, kterou ma v ofiko nabidce na webu, nicmene takto mne to za krasnych 1700 na hodku vcetne 69 bohate stacilo.

https://tapky.info/?4048,kris-extaz-massage-776-506-193-776506193

img0003-1.jpg img0004-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 června, 2022 15:42

Mohu potvrdit pevná prsa. nádherná dívka

8 června, 2022 16:16

Problém je tady naprostý a totální časový ojeb. V mém případě masáž trvala přesně 35 minut. Placeno 1h B2B 2100,- Čili Never more!!

Last edited 1 rok před by lui1488
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx