Erotické masáže Praha

Laura – Matahari Salon

URL odkaz:  

https://tapky.info/?3712,laura-matahari-salon-773-164-811-773164811

Tel: 775 553 878 / 773 164 811

Návštěva u Laury před časem. Vybrána masáž tělo na tělo na hodinu za 2200 Kč. Objednání přes formulář na stránkách jejich podniku. Obratem doručeno potvrzení rezervace. Den předem přichází SMS, jestli s masáží počítám. 

Vybral jsem si pobočku v Pštrossově 14. V samotné ulici panoval pouze menší provoz. Dveře byly zavřené, ale po zazvonění na zvonek, jsem hned vpuštěn dovnitř. Přestože je tento salon veřejně (ale decentně) označen, přijde mi příchod příjemnější, než čekat dobu před “anonymními” dveřmi. 

Jsem uvítán recepční, která hned navazuje příjemnou konverzaci. Vzápětí už slyším, jak po točitých schodech vystupuje nahoru Laura. Jde o pěknou slečnu menší postavy s milým úsměvem. Dochází na přátelské přivítání a už si mě Laura odvádí dolů do pokoje. Recepční ji ještě upozorňuje, že jsem zde nováček a přeje mi příjemnou zábavu. 

Na pokoji je poměrně tma, což mi úplně nevadí. Na druhou stranu dokáži plně pochopit stížnosti jiných. Je mi nabídnut nápoj, domlouváme se na typu masáže, a nakonec jsem jemně upozorněn, jaké služby od masáže nemám očekávat. 

Pak už jsem poslán do sprchy, která je na pokoji. Laura se svléká a následně se ke mně připojuje. V Matahari se mi hodně líbí, že masérka nikam neodchází a je celou dobu s vámi. To si myslím, že by měl být standard všude. Společná sprcha byla příjemná, i když hlavně očistná. 

Poté uléhám na břicho a začíná velmi dobrá masáž tělo na tělo, při které Laura pěkně vzdychá do ouška a zároveň pravidelně kontroluje stav v rozkroku. To mi s ní přišlo moc fajn, a proto mi tato část masáže příjemně utekla. Otočka přichází maximálně v půlce našeho času, spíše dříve. 

Na zádech pokračuje nápadité tělo na tělo a masáž lingamu. Nechybí svůdné pohledy do očí, proplétání našich prstů a další příjemné prvky. Laura má moc hezká prsa, která mi dává plně k dispozici. Při obráceném “koníčku” si mohu políbit také její zadeček a záda. Také tato část byla s Laurou super a příjemně plynula. 

Po masáži následuje ještě společná sprcha, která už je ale ryze očistná. Po umytí zad si hruď domýváme každý sám, což je pro mě mínus. Pak ještě chvíli konverzujeme a po ustrojení jsem odváděn zpátky nahoru na recepci. Tam platím, loučím se s Laurou a odcházím otevřenými dveřmi do víru města. 

Celkově je Laura moc milá masérka se zkušenostmi nejen od nás, ale i ze zahraničí. Masáž s ní je podle mého dostatečně kreativní a zároveň romantická. Drobné mínus je pro mne ta sprcha, kde nepotřebuji nějakou divočinu, ale určitý kontakt tam mám rád. Takto bych šel radši do sprchy úplně sám. Objektivně zase musím napsat, že Laura není jasnovidka. Věřím tomu, že kdybych jí býval řekl nebo se sám první nabídl, že ji umyji, tak by mi v pohodě vyhověla a byl by z toho příjemný závěr našeho setkání. Ve finále tedy Lauru mohu doporučit ostatním a další návštěvu u ní nevylučuji. 

08tWFBir5J-1.jpeg Z1Ebzi1QKP-0.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx