Erotické masáže Praha

Emili – Infinity Spa

Emili je z kategorie žen, které by mi na mé pozvání na cokoli odvětily: „Tebe bych neochcala ani kdybys hořel!“ (U Zlaté rukavičky) 😀

S Emili jsem to riskl i přes recenze, které tedy nemá úplně nejlepší. Bylo to ale také kvůli časové tísni, a tím, že mě ostatní slečny v rozvrhu až tak nezaujaly. Samozřejmě mě lákaly zejména její přirozené čtyřky a celkově pěkné fotky. Bral jsem 60 minut klasiku za 1700 kč. Po otevření jsem jí sotva podal ruku, ale ne proto že bych z ní byl hned paf, no proto, že u vstupních dveří byla nevím proč neskutečná tma. To mi už hlavou vrtalo, jak to asi bude vypadat v masérské místnosti. Po zavedení do pokoje mi však odlehlo. Umělé svíčky a slunečný den zajistily, že jsem se mohl dostatečně kochat krásou Emili.

Ó ano, Emili je velmi pěkná. V mých očích je to jedna z nejkrásnějších masérek s jakou jsem měl tu čest strávit hodinku erotické masáže. Snad mi to kolegyně odpustí, ale vyrovnat se jí může jen Chloe z králičí nory. Až se trochu divím, co tato elegantní voňavá slečna dělá v honičském salonu. Nějak takhle si představuji luxusní escort 😀 Výdělky za masáže jsou asi dobré, ale spíše bych si ji uměl představit jako nějakou hostesku, nebo při propagaci už čehokoli 😀

Ty její křivky jsou parádní, prsa nádherné velké a pevné (v rámci této XL velikosti), pěkné bříško a zadek, širší boky a stehna, ale neřekl bych, že tam má nějak víc tuku. Je to taková její výrazná ženská anatomie. A její pokožka je neskutečná, hebká a krásně opálená. Strašně mě bavilo ji všude hladit, i když mi toho moc nepovolila. V tváři se mi velmi líbila a když se na mě podívala svýma smaragdovýma očima… trochu jsem se ztrácel. Těchto momentů ale nebylo mnoho. Emili moc nerozdává, i když má tedy z čeho. A to je ten problém, o kterém se zde více píše. Je pěkná, ale paradoxne ne až tak sexy, nebo neumí být jen tak pro nekoho.

Asi nejlépe to vystihl nitram: za kontakt s její krásou to stálo. Ale s jejími schopnostmi navodit nějakou erotickou atmosféru je to už slabší a přitom s tím jejím tělem je tam potenciál obrovský. Už první společná sprcha byla fakt doslova jen „společná“ v tom smyslu, že jsme v ní byli oba 😀 málokdy se mi stává, že mi masérka nalije sprchový gel do dlaně ať se umyji sám. Dotýkala se mě jen na zádech a já jí skoro vůbec, protože mi to přišlo až nevhodné, tak jsem na ni jen čuměl. Výjimečně jsem vycházel ze sprchy s poloměkkým. Zato byla zvědavá a docela jsme pokecali. Líbilo se mi, že když mi nerozuměla, tak vždy poprosila, abych to zopakoval, takže to vypadalo, že ji mé odpovědi i zajímají, narozdíl od některých jiných slečen, které dávají otázky jen tak do větru. Když se na mě při tom usmívala, hned mi bylo lépe. Naopak na mé otázky moc nechtěla odpovědět a často se s úsměvem zamyslela, co mi odpoví. Ale já to beru.

Masáž sestávala hodně z B2B, ale spíše z takového mechanického, bez nějakého GFE či erotických specialit jako prsní masáž penisu (to je v tomto případě tragédie), 69ky (na mušličku jsem si nesáhl ani ji neviděl) či nějakých vlastních vychytávek. V zrcadle ale to její klouzání vypadá luxusně. A je to samozřejmě také velmi příjemné. Jak již bylo zmíněno, Emili se umí dotýkat. Jen škoda, že ne trochu víc i tam dolů.

To jaká je hezká (podle mne) zaručilo, že jsem byl dostatečně vzrušený, i když samotná masáž nebyla ničím výjimečná. Alespoň ten závěr byl povedený, když si ke mně zboku lehla, alespoň trochu se konečně přitulila a dokonce začala i velmi jemně vzdychat, takže jsem se udělal dost rychle, což u mě nebývá samozřejmostí a i masérky s mnohem lepším repertóarem se se mnou občas nadřou . Trochu jsme ještě pokecali, ale už byla mimo můj dosah. Závěrečná společná sprcha, která nestojí za zmínku a ani mně nestojí.

Tato moje zkušenost vystihuje ten stereotyp, že krásné atraktivní ženy to mají v životě snazší a nemusí se až tak snažit. Emili se nemusela nějak extra snažit, aby mě uspokojila. Jsou i trošku odměřené, neboť na ně asi denně naléhají nějací chlapi. Ale aby to bylo jasné, neříkám, že by Emili byla nějaká namyšlená, právěže tam byly pozitivní náznaky, úsměvy a její vystupování je příjemné a na úrovni. Odcházel jsem pozitivně naladěný, i přes průměrnou masáž. Možná jsem blbeček, že si to vůbec namlouvám, ale možná by se při opakované návštěvě Emili uvolnila trochu víc. Netroufám si ji ale odporučit.

A nevím ani jak tento zážitek hodnotit, ale tak asi lepší průměr, i když mám chuť za ní zajít znovu, takže za mě dobrý zážitek. Ano, jsem blbeček. Pro štamgasty to není.

 

https://www.tapky.info/?3764,emili-infinity-spa-603-373-881-603373881

emili-1.jpeg emili2-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx