Erotické masáže Praha

Laura – Excelent

Ahoj všem,

Když jsem v tom psaní, přidám jednu ze šuplíku „out of Tapky mainstream“… a to na masérku Lauru z Excelentu , která je stále aktivní. Šuplíkovka je z doby uvolnění služeb po první vlně covidu (květen 2020). Mohlo se tedy lecos změnit… ale taky nemuselo…???

Jednalo se o masáž v pobočce Excelentu ul. Marie Cibulkové (tenkrát Excelent ještě druhou pobočku neprovozoval). Nikdy jsem u nich nebyl, tak jsem to chtěl zkusit. S prostředím jsem spokojen moc nebyl. Zaprvé označení masáží z ulice je příliš „okaté“. No a interiér… jako čisto tam bylo, ale salon už nepůsobil moc svěžím dojmem.

Zvolil jsem si klasickou erotickou masáž na 60 min (nyní 1800, myslím, že tenkrát jsem to měl o kilo levnější).

K Lauře… přivitání bylo dost vlažné. Proběhlo i bez podání ruky. Přisuzuju to „zblbnutí“ po Covid opatřeních. Ale s vědomím toho, co bude následovat a to dost intimně, mi to přišlo docela „úsměvné“.

Laura byla (předpokládám, že stále je) krásná, štíhlá (pěkně stavěná, ne žádná vyzáblina), snědá (troufám si říct, že snědost bude mít jistý etnický původ, ale s jistotou to tvrdit nemůžu… pozn. to mě samozřejmě vůbec nevadilo, spíše naopak, a nepřispělo k mému hodnocení). Fotky odpovídají reálu. K návštěvě mě navnadily fotky jejího pěknýho poprsí (i když jsem dolňák, nechal jsem se nalákat na hořejšek:- )… tady jsem zklamaný nebyl. Jinde už trochu víc, ale to předbíhám. Laura komentovala, že se masážím věnuje pár měsíců, které jí dokonce přerušil Covid. Tedy příliš zběhlá asi nebyla. Což bylo znát i na jejím přístupu.

Společná sprcha mi nabídnuta nebyla. Tak holt jsem se umyl sám a vyčkal příchodu masérky. Úvodní pasáž na břiše nebyla moc dobrá. Bylo to takové hlazení s rukama od oleje. Občas se po mě sklouzla. Kecal bych, kdybych řekl, že to nebylo hezké… když se vám věnuje mladá hezká nahá holka, tak to prostě je příjemné… ale hodnocení, že 9 z 10 masérek to dělá lépe, je asi výmluvné dost. Dole si mě skoro nevšimla. A ještě ke všemu se (ne)nastavovala tak, že prdelku jsem skoro nezahlédl.

Po otočce to probíhalo v podobném nevýrazném duchu. Kromě pomazlení těch pěkných čtyřek tam nebylo fakt nic výraznýho. O mojí favourite 69-ku jsem si musel říci (skoro až škemrat:- ). Byla z toho rozhozená, nechtělo se jí do toho. A dopadlo to tak, že byla nademnou v pokleku na jedné noze. A pohladit mušličku zakázáno… Tak mě prostě nějak vyhonila a bylo hotovo.

Byla to tak nedobrá zkušenost, že si ji pamatuju dodnes. A nedal jsem žádné dýško (tenkrát poprvé), nebylo za co. A dokonce jsem zvažoval, že s touto zálibou seknu, že to za to nestojí… ale to mi nevydrželo dlouho a nechal jsem se zlákat lákadly hlavně z Luxury, RH a Infinity… čehož vůbec nelituju. :- )

Zajímalo by mě, jestli se za ty dva roky pusunula dál, ve své technice a přístupu. Pokud bych měl hodnotit dle mé zkušenosti před 2 lety, tak bez doporučení a mračoun s koutky proklatě nízko.

https://tapky.info/?4026,laura-excelent-masaze-731-884-923-731884923

Laura.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 května, 2022 23:27

Troufám si typovat, že se neposunula ani o píď, protože to, co popisuješ, zcela odpovídá filosofii salonu Excelent. Je třeba to zažít a k tomu si projít starší recenze a pak člověk pochopí, že tam to z principu nemůže být jinak 😀

18 května, 2022 02:26

Excelent je už dlouhobě na mým blacklistu a určitě se to nebude měnit.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx