Erotické masáže Praha

Sabina – Rabbit Hall

Ahoj,

Sabinu jsem navštívil první týden. Její fotky na mě udělaly dojem a vybral jsem si ji na hodinovou nuru masáž. Přišel jsem na místo a ona otevřela dveře. Má tetování, která na fotkách nejsou a její obličej mě trochu zklamal. Čekal jsem něco exotičtějšího.

První známkou toho, že se nebudu dobře bavit, bylo, že se se mnou neosprchovala. Začala mě masírovat a protože nuru potřebovala zpočátku horkou sprchu, byla mi zima. Dobré bylo, že mi masírovala ruce, aniž by jí to řekla (trochu mě to bolelo).
Udělala dobrou masáž, ale může se zlepšit.
Poté se přesunula do intimních partií a masáž prsou byla působivá.

Druhým znakem bylo, že se nudila, aby mě donutila dokončit, a navrhla, abych skončil sám.
Nakonec se šla osprchovat sama!!!

Obecně měla masáž vzestupy a pády. Potřebuje zlepšit výkon a přístup

Tel: +420 774 910 918

admin edit: https://tapky.info/?4004,sabina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

45B59BBE-4595-4065-ABB8-9579766184BC

2 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 května, 2022 07:06

Všude na stránkách RH uvádějí, že společná sprcha je součástí masáže. Normálně bych jim to tam napsal do toho chatu na stránkách, co to má znamenat. Na to, že je tam úplně nová, tak si na úvod nedělá moc dobré jméno. Bych ji hnedka vyhlásil. Co si to vůbec dovoluje? Tvl, to jsem se po ránu v pondělí hnedka nasral.

MadMan
30 června, 2022 18:06

musím doplnit tuto recenzi o vlastní zkušenost (brzy přidám i recenzi), protože k této recenzi jsem od začátku měl trochu skeptický postoj. Jednak u nových slečen by se vždycky mělo počítat s určitými ¨faux-pas¨… Abych nemluvil i o určitém postoji některých návštěvníků, když postojem nebo slovy přinutí ¨kraliky¨ schovat se hluboko daleko v psychologické obraně a pak není divu, že nedodrží nějakou část ritualu.

V podobných případech, nejlepší co můžeme udělat jak pro vlastní spokojenost, tak i pro slečnu a pro celou komunitu, je ¨navigovat¨ ji a ¨korigovat¨ až se odkloní od správného směru.

K tomu, že nakonec ses musel ukojit pomoci pravé-levé by neměl být takovým překvapením, když se dívám na příspěvek freeps25 u Terky.

Osobně bych doporučil nedělat si žádná očekávání a pak nebudou ani zklamání a přibude i příjemných překvapení 🙂 Za mě čas strávený se Sabinou stál za to a těším se i na opačko.

Last edited 1 rok před by MadMan
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx