Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

Ahoj masážníci,

Po delší době napíšu něco málo z mých masážních zkušeností. No, moc jich nebylo, nebyl jsem moc aktivní (tedy spíš by se hodilo napsat „pasivní“, když většinu času tam ležím a nechám se rozmazlovat:- ).

Z důvodu těch málo příležitostí (protože jsem mimopražský), tak jsem se rozhodl sázet na osvědčené typy. Tedy obávám se, že moje recky nebudou tak přínosné. Jsem si toho vědom a snad se příště polepším:- )

Během minulých pár měsíců jsem si zašel 2x za Paulou do masáží Alfa. Mým opáčkem jsem tedy již odpověděl na otázku, zda bych Paulu doporučil… Ale vzhledem k jejímu vysokému hodnocení to je asi zbytečná informace.

Krátce k prostředí Alfa masáží. Já zde byl poprvé. Není co vytknout, čisto, masážní pokoj vkusný. Sprcha je sice přes chodbu, ale v salónu i tak máte absolutní soukromí.

A co říci k Paule? Podotýkám, že v minulosti před její roční pauzou jsem ji nezastihl. Ale byl jsem dostatečně nalákán jejím výtečným hodnocením, že jsem neváhal při jejím restartu. Bohužel, je trochu znát, že Paula už má nejlepší léta za sebou, nikdo z nás nemládne. Tedy vizuelně nějakým dvacítkám konkurovat nemůže. Ale vše stále drží pěkný tvar, hezky se na to kouká a šmaká. Ale hlavně,  ona vše dohání nadstandardním přístupem. Stará se o vás neskutečně, do posledního detailu.

Společná sprcha je naprostou samozřejmostí. Ta úvodní je již velmi erotická. Začíná normálním umytím… a končí výrazným drážděním. Velmi vzrušující je když sedí v podřepu za vámi a zezadu rukou pod kulkami myjo-mazlí. To pak nemáte jinou možnost, než jít do pozoru. Pak zavelí otočce čelem k ní, sama zůstává v podřepu, tedy máte ho přímo u jejího obličeje. Těžko se odolává… V pravý okamžik přichází Pauly otázka „udělat nebo neudělat“:- ) Poprvé jsem řekl „ne“, při další návštěvě „ano“. Obojí je správně:- )

Když se Paula takto ptá, 3 cm od ptáka, má neskutečně vyzývavý výraz, když na vás kouká těma šukézníma kukadlama směrem nahoru. Zakončit první kolo orálkem by se fakt nabízelo… no, ale bohužel, tady jsme na masáži:- )

Masáž na matraci… samozřejmě úroveň nastavená ve sprše nijak nepolevuje. Hladí, mazlí, masíruje ze všech stran, atd. Např. když při první pasáži na břiše sedí za hlavou. Mušličku máte přímo před nosem … a nebo taky za krkem. Otočka přichází brzy. GFE jak prase, erotično se dá krájet. 69 nemůže chybět. Do toho Paula vede vyzývavé hlášky typu „postříkej mi kozičky“, „poplácej mě po zadku“… ona ta mrška fakt ví, co na nás platí. Prostě SUPR… dvakrát:- )

No… asi bych měl zase zajet do Prahy… fakt hezky se na to vzpomíná :- )

Jo, a ještě dodám… v obou případech jsem šel na 60 min, a v obou případech byl čas překročen. Paula má mezi masážemi dostatečnou pauzu a dokáže ji využít ve prospěch klienta! Cena 2000 + dýško bez debat.

Určitě doporučuju!

admin edit: https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Paula.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 května, 2022 19:42

Tyjo, tak s touhle kockou jsem zacinal jeste jako student na Ujezde. Ta byla nejlepsi. Vzdycky me ve sprse delala jeste jednou. Krasna mila sexy. Ted uz jsem za ni dlouhy leta nebyl, ale vzpominam na ni rad♥️

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx