Erotické masáže Praha

Viktorie – Viktorie Pussy masáže

Při začátcích mé pouti po erotických masážích v Praze jsem se jednou, asi kolem léta minulého roku, ocitl v samotném centru všech privátních inzercí, na Vinohradech. Nebylo to úplně plánované, měl jsem zrovna čas a chuť. Přespočet možností, kterých v té oblasti je, je na jednu stranu dobrý, ale výběr trvá a gatě se napínaly tak dlouho, že jsem asi podlehl tomu zatemnění kdy berete co je blízko, za dobrý peníz ať už máte klid od pnutí v rozkroku.

Viktorie, dřív snad byla Valerie nebo Iva nebo něco takového je mladší Ukrajinka, věk reálně tak kolem 25, menší postava, lehce silnější, ale pořád úplně v pořádku, pěkná přírodní prsa tak č.3. Taková normální slečna, bez tuny make-upu, bez umělostí nebo s tělem fitnessačky.

Vstup do budovy je hned vedle mekáče na I.P. Pavlova, napíšu a pustí mě, vyjedu výtahem a zarohem do bytu. Je tam dost temno, odvede mě hned na pokoj, platím 1600kč za hodinu B2B masáže a pošle mě do sprchy. Jeden menší ručník, sprcha (vana) nic moc, ale co už. Zase projdu přes chodbu docela velkého, temného bytu kde jsou další asi 3 dveře, všechny zavřené, ale slyším tam lidi a snad i psa? Vlezu zpět do našeho hnízdečka, lehnu na břicho a Viktorie se po mě začíná klouzat.

Příjemné to je, ale víc se těším na otočku. Dělá to poctivě, i pičkou jezdí všude možně, prsa má velká tak je to taky poznat. To trvá tak 35 minut, otáčím se a čekám, že bude klouzat i zepředu, ale bohužel. Začíná honitba. Ani jsem si nemohl stěžovat, protože byla dost slušná. Jediné co tak ji požádám o 69, vyhoví. Při ústním kontaktu s její pičkou se cuká a uhybá, chápu, není to asi součást vystoupení za tuto cenu, jen jsem provokoval, ale párkrát jsem lehce ochutnal. Při honění dost sténá, nestěžuju si, rajcuje mě to. Jede rychle, tak to mám rád a do pár minut mě pokoří. Dobrá práce. Hned po vytrysknutí mě utře a pošle do sprchy. Po oblečení hned ven. Je to vše takové bez uvolnění a relaxu, moc hrr hrr.

Celkově za 1600Kč/h masáž B2B s mladou prsatou holkou je asi dost v pohodě, pokud už nezdražila, ale chtělo by to větší náboj, špetku života do toho, ani jednou se neusmála, škoda.

https://tapky.info/?4008,viktorie-viktorie-pussy-masaze-771-182-115-771182115

viktorie_0113.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx