Erotické masáže Praha

Angela – Matahari salon

Přesně kvůli těmto zážitkům chodím na masáže! 🙂

Podnik a vstup:

Vkusně zařízený salón v centru. Reklamní cedule odkazují na podnik, nicméně vstup je i tak relativně diskrétní. Na zazvonění se dveře  okamžitě otevřou. Operátorka milá. Koupelna a vše čisté. Lehké přítmí na pokoji.

Angela:

Opravdu velmi milá a příjemná česka. Takový malý ďáblík s jiskrou v oku. Na fotkách ale vypadá vyšší, což mi vůbec nevadí. Naopak. Angela působí tak obyčejně neobyčejně. Holka, za kterou byste se na ulici otočili a přitom vůbec nepůsobí „kurvoidně“. Je na ní fakt vidět, že masáže má jen jako brigádu. Neustále úsměv, rozvíjí koncerzaci. Postava jak lusk, prsa pevná a dole úplně vyholená. Opravdu krásná holka.

Akce: objednaná pouze rychlovka 30 min, takže turbo společná sprcha. lehké mazleni a šup na postel na záda. S pérem si hraje luxusně. Její ústa tak 1cm od mého péra, což mě přivádělo do extáze. Masíruje prsy a zadečkem. Po chvilce 69 což kvituji 😋 sahat se smí jen povrchově kdekoliv, dovnitř ne. Po chvilce exploze 😁

Shrnutí:

Přesně za tímto typem holek chodím na masáže. Nehledám erotickou show podle rádoby scénáře a hraných emocí od silikonových a botoxových profesionálek. Chci přirozenost, která se mi od Angely  dostala vrchovatě. Vstřícný přístup jako od rozverné kamarádky, pokec o věcech, které s nikým moc probírat nemůžete. Nepůsobí jakoby se tím živila a tak nejak máte pocit, že jste ve snu s krásnou a milou nahou holkou.

https://tapky.info/?3621,angela-matahari-salon-773-164-811-773164811

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx