Erotické masáže Praha

Chloe – Rabbit Hall

Masáž probíhala v Mánesově, bral jsem mix.

Chloe je nádherná masérka a má asi nejhezčí tělo, které jsem na masážích viděl (i když třeba Klárka mi přijde sympatičtější v obličeji). Z masáže jako takové jsem ale měl trochu rozporuplné pocity.

Společná sprcha proběhla, byla celkem fajn, člověk se má prostor trochu seznámit se všemi jejími přednostmi. Masáž na břiše žádná hitparáda nebyla, určitě nejslabší, co jsem v Rabbitu zažil. Problém je, že 80% času probíhá zcela bez erotického náboje a Chloe tráví neúměrně dlouho masáží nohou – domníval jsem se, že technika dlouhé minuty jedna noha a pak to samé druhá už je přežitá.

Po otočce to už bylo dobré, poměrné nápadité, ale bohužel dost krátké. Hodiny jsem nesledoval, ale masáž na zádech podle mě trvala tak 7-8 minut, což mi přijde dost málo. Pak zbytečně dlouhé tulení, které ale postrádá smysl, pokud masérka neřekne ani slovo. Zakončeno opět společnou sprchou.

Doporučení tedy ano, opakovat ale nebudu. Chloe stojí za to už jen kvůli svému nádhernému tělu, doporučuji ale zkusit jinou masáž než mix, možná body to body bude v jejím podání lepší (minimálně ta část na břiše). Smajlík spíše neutrální.

https://www.tapky.info/?3676,chloe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Chloe.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 dubna, 2022 14:11

Pod 10min v poloze která by měla být aspoň
kolem půlky je tedy peklo.., tohle by si měli masérky fakt odpustit tento přístup na Ero masáži….

29 dubna, 2022 01:39

Tak tehle se vyhnu …

29 dubna, 2022 06:12
Reply to  Vanuatu

Jj, jede timhle stylem roky. Mezi stehna pusti jen svyho staryho. Ale ma svuj fanclub.

Last edited 2 let před by Andrej
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx