Erotické masáže Praha

Kery – Nirvana

V inzerci ani na booku se sice neobjevila, navstivil jsem ji jiz na konci ledna, tedy vyndavam recku ze supliku a vypoustim, kdyz je mozne se k ni stále objednat.

Konečně jsem měl čas a tak jsem už v průběhu dne poctivě přemýšlel, kam zavítám. Seznam svlečen vytvořen, konfrontace s rozvrhem nic moc, uvidim.

Chtěl jsem jít za mladší slečnou s většíma kozama, výběr je v tomto směru nic moc. V Nirvaně mi byla nabídnuta Mia, Marta a Kery. Nos výmarského ohaře ucítil po shlédnutí fotek zaslaných na WA východní stepi dalekého Kazachstánu. Mé tušení, že slečna nebude zcela útlé postavy, se později potvrdilo, ale paradoxně mi to ani nevadilo. Řekl jsem si, že vezmu 90 min, když tam maj teď 20% výprodej a po domluvě jsem se vydal na cestu.

Zvonim na Šumavský a po chvíli otevíra Kery. Celý mi to do sebe zapadlo, fotky byly vskutku šikovně nafocený, nějaký to kilo jí sebraly a rovněž dokázaly schovat podsaditější postavu a řekněmu krapet silnější konstituci. Přesto jsou fotky patrně její. Nevadí, je mladá, má příjemnej obličej, slušný kozy se rýsovaly pod župánkem a zuby s mezírkama jsem neřešil. Postavou mi připomínala byvalou Kim z Enigmy. Čeština tak nějak, angličina v pohodě, moc se toho nakonec stejně nenakecalo, dozvěděl jsem se jen to, že je z Kazachstánu, což mi bylo tak trochu jasný a nakonec jsem z ní vylomil, že dřív makala v Německu, rovněž tam masírovala.

Zoufale se snažila natlačit mi něco jinýho než jen základ a nechtěla si to nechat vysvětlit, možná je někde mikrofon? Netušim. Pussycat prej ne – warning, krámy. Nakonec jsem z toho vyplul za 2400 po 20% slevě! Jelikoz jsem nebyl ochotnej smlouvat ani otáčet, vytopil jsem to. Nejsem si jistej, ale podle me tam meli jinej cenik, nez jakej je na netu. Priste si dam pozor nebo je poskolim otockou za ojeb.

Společná sprcha nebyla nabídnuta, že prý až na konci. Zkontroloval jsem hodiny, šly dobře, tak jsem se vysprchoval a Kery po chvíli přišla. Masáž se konala podle mých představ, vyšla vstříc ve všem. Šňůrku jsem objevil pomerne brzy, co se da delat…. Co se týká počátečního očekávání, tak za ty prachy naplněno zcela nebylo, to se holt občas stává.

Co se týká masáže, holka za to umí vzít, tedy kdo má rád i poctivější masáž, zde bude spokojen. Kery umí masírovat, dokonce si myslím, že má talent, nejen nějaký kurz. Mně vyhovuje, když holka umí masírovat a masáž je rozpůlená na opravdovou masáž a erotickou. Vcelku slušně to namíchala, občas někam zajela, pak otočka, nějaký B2B, ruční práce průměr a opět sportovnější masáž. O přitulení jsem neměl zájem, poněvadž když uměla masírovat, využil jsem raději toho.

Společná sprcha po masáži nabídnuta, ale neměl jsem o ni zájem, odebral jsem se vymydlit sám. Všimné jsem jí už nedával, pusa, obětí a dveře.

Suma sumárum to pro mě konkrétně nebyl špatnej zážitek. Nevadilo mi, že je masitější, poněvadž byla ještě mladá a vše bylo tak nějak pevný. Věk tipuju kolem 20 let. Cenově to bylo za hranou, kdybych chodil tak často, jako dřív, tak bych jí nejspíš otočil, případně ji stlačil dolu, ale nechtěl jsem si kurvit masáž, když teď nemám moc příležitostí a kvůli pár stovkám na to peču, náhradu už bych večer nejspíš nenašel nebo jen s haldou dalších kompromisů.

Smailik? Když o tom s pár měsíčním odstupem přemýšlim, tak masáž mi nikterak neutkvěla krom zmíněné sportovní části, přesto nic špatně nebylo. Je to nerozhodně, ale dám koutky nahoru.

Konec hlášení.

1-2.jpeg 2-1.jpeg 3-0.jpeg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx