Erotické masáže Praha

Kristína – Infinity Spa

Na pár masážích jsem už byl, obecně preferuji prsaté brunety. Tentokrát jsem ale chtěl zkusit změnu – nějakou drobnou holku s malýma prsama. Vybral jsem si poprvé Infinity a poprvé Kristýnku, která tu má dost pozitivních recenzí. Pocity mám z toho dost smíšené.

První problém nastal, když mi nikdo neotvíral. Volal jsem operátorce a že jí prý hned pošle. No volal jsem pak ještě několikrát, nakonec po cca 15 až 20 minutách přijela Kristýnka taxíkem, takže naše první setkání proběhlo v situaci, kdy ona byla uřícená a ve stresu, že jde pozdě. Ani jí to moc ne slušelo, přišla naprosto civilně oblečená. No nic, šel jsem dál.

Začátek byl takový rozpačitý, ale ve sprše pal super. Tulila se, trochu pohonila, příjemný.

Masáž samotná nic moc. Sice se opravdu věnuje každé části těla včetně prstů, ale mezi nohy při masáži na zádech nesahá.

Po otočce to bylo o dost lepší, prakticky hned se na něj vrhla a umí to. Ještě jsme to vylepšili, takže proběhla nějaká větší osahávačka, lehounce mě pustila i mezi nohy prsty (ale jen na kraj) a nechala si slušně ocumlat ty malý kozičky. Pak jsem šel na všechny 4 a proběhla honička ze zadu, kdy mě druhou rukou masírovala mezi půlkama – k tomuhle jsem ji ale musel instruovat, nebyla to její iniciativa, ale šlo jí to pak skvěle, určitě nejlepší pasáž. Ve finále mi seděla na klíně a nechala si postříkat břicho.

Finále proběhlo zase ve sprše, hezky kontaktně mě umyla.

Celkově je hodně upovídaná a taková afektovaná.

Masáž průměrná, v některých pasážích ale velmi nadprůměrná (ale je potřeba ji k tomu namotivovat). Přišla pozdě a uvítání nemělo s erotikou nic společného – to je velký mínus. Sdílený sprchový kout společný se záchodem se mi taky nelíbil. Už za ní nepůjdu.

https://www.tapky.info/?3503,kristynka-infinity-spa-603-373-881-603373881

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx