Erotické masáže Praha

Terka – Rabbit Hall

Masáž probíhala v Mánesově, vzal jsem mix.

Terka je sympatická slečna s extrémně hubenou postavou. V reálu působí je poměrně výrazně hubeněji než fotkách – chloupek od toho aby působila nezdravě.

K masáži samotné. Společná sprcha využita. Probíhali tam nějaké zmatky, kdy mě Terka odvedla do sprchy s tím, že si jen skočí pro ručník, ale pak se minimálně 5 minut nevracela. Nakonec sprcha proběhla a Terka se snažila čekání odčinit 🙂 Masáž na břiše fajn, ale nic extra invenčního. Na zádech lepší, tělo na tělo v různých polohách. Terka si je vědomá toho, že nemá žádná prsa a masáž tomu přizpůsobuje. Zakončení v poloze tváří v tvář.

Po masáži nenuceně příjemný pokec. Co jsem pochopil, tak slečna bude brzy končit. Kdo jste k ní plánoval jít, moc dlouho neváhejte 😉

Terku doporučuji, je to fakt sympaťačka a má hezký malý zadeček. Pro milovníky výraznějších ženských křivek to ale není.

https://tapky.info/?3219,terka-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Terka5-1.jpg

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 dubna, 2022 10:45

Coze? Tery konci? To jsou mi veci. Koukam, zkusene harcovnice opousteji honirny. Rebecca, Tery….Kdo pujde dal? Ale na druhou stranu pro ne je to dobre. Premira vyhonenejch ptaku jim uz asi leze krkem…a ani se jim nedivim.

1 dubna, 2022 14:03
Reply to  Andrej

Většinou to tak je že mají dobu kterou to dávají v klidu a pak to tu holku začne srat logicky, i když je pár holek co to baví a berou to jako poslání i 😅

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx