Erotické masáže Praha

Klára – Rabbit Hall

Přidám trochu dříví do lesa ještě z předvánočního období. Klárka je moc milá a pohodová slečna, od začátku se s ní moc příjemně povídalo, vzhledem k času o vánočních tématech. Kromě toho je mlaďoučnká a moc pěkná. Krásné oči, hebké dlouhé vlasy, půvabná ňadra a hezoučký zadeček.

Výška:160 cm,

Váha: 48 kg (podle rozhovoru na stránkách RH, váhu jsem si sebou nebral 😊),

Prsa: 1,5 (skoro bych řekl větší a moc pěkná)

Věk: 23 let.

Vše sedí, fotky odpovídají, tenkrát nové vánoční kostýmky mi přišli super sexy.

Bral jsem hodinu a půl, body-to-body masáž, za  2 400,- a byly to dobře investované peníze.

Společná sprcha na začátku nabídnuta a využita, byla sice trochu méně kontaktní, ale i tak velmi příjemná a na Klárku byl moc hezký pohled a v její milé společnosti vše příjemně plyne.

Po po přesunu na futon začínám tradičně na břiše a Klárka zahajuje skvělou btb masáž. Věnuje se hlavně zádům, které masíruje rukama, ňadry i koleny a je to moc příjemné. Krásně vzdychá a nastavuje se, aby v zrcadle vynikly všechny její půvaby. Fouká do ucha, ňadry zajíždí až ke tváři, je to moc hezké. Není to silové, ale spíš něžné, i když zvlášť koleny umí přitlačit. Kromě toho si již v pozici na zádech hodně dlouho hraje s místy tam dole, věnuje se hrázi, koulím i penisu a dělá to moc dobře, takže je to hodně vzrušující až mám obavu, že show skončí předčasně😊.

Otočka skoro přesně v půli a část na zádech je ještě lepší. Pokračujeme mazlení v pozici tvář na tvář, já hladím její luxusní zadeček a pak její kouzelná ňadra. Moc se mi líbila pozice, kdy Klárka jakoby klouže napříč a celkem dlouho si hraje svými prsy s mým penisem a to tak, že byla krásně v dosahu mých nenechavých rukou 😊.

Ukončení v pozici tváří v tvář, milé domazlení a příjemný pokec, kdy jsme se docela dost nasmáli.

Na závěr společná sprcha, milé rozloučení a výzva, abych přišel co nejdříve, což určitě udělám, protože to bylo moc fajn a úsměv mi, přes předvánoční stres, vydržel dalších pár dní.

Hodnocení:

Masáž: Celkově krásně vymakaná sestava, něžná, vzrušující, GFE prvky, krásné pomazlení.

Komunikace a přístup: Přijemný pokec jako s dlouholetou fajn kamarárkou, vše pohodově plynoucí. Klárka je milá a vtipná.

Doporučení: Určitě.

Opakování: Určitě.

https://tapky.info/?3496,klara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Klara-2-1.jpg KlaraNew-0.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx