Erotické masáže Praha

Emily – Luxury

Tato recenze bohužel už (asi) nikomu v rozhodování nepomůže, Emily se rozhodla ukončit masérskou kariéru, nicméně ji stejně chci napsat s malou nadějí že se někdy ještě rozhodne vrátit k této profesi a já budu mít možnost ještě jednou zažít to co dnes.

Ale popořádku, objednání ráno přes WA jak vždy bez problémů, objednáno masáž lingamu na 90 minut na později téhož dne – 2700,- Kč. Potvrzení 2 hodiny předem, v čas přícházim k dvířkám a oznamuju příchod, čekání asi minuta a Emily mi otevírá. Přivítání a odchod na pokoj, ten úplně vzadu, nabídnuto pití a společná sprcha, s potešením příjímam. Ocenuju sprchu na pokoji. Emily odběhla asi na 3 minuty jak už je zvykem pro olej, pití, atd.

Míry uvedené na webu sedí, věk neumím odhadnout ale řekl bych max 26-27. Fotky jsou mírne zavádějící, její prsa vypadají přiřozěne a ne tak uměle jak na mne působí z fotek, výborná práce chirurga, velikost č. 3 sedí. Ostatní zodpovídá realite: Zadek normální – ani velký ani malý, břicho ploché ale žádná vyhublina, obličej trošku dokulata ale velmi hezký. Všeho všudy krásná mladá žena, pro me ideál.

Už ve sprše velmi příjemný začátek, Emily se toho nebojí, hezky me umyje, obejme a nechá prozkoumat její tělo, nevynechá samozřejmě ani hlavné místo této masáže, mírne naznačuje co bude následovat a já už se nemůžu dočkat. Uléhám, Emily si sedá vědle mne, nastavuje se do příjemné polohy kde má dosah na kamaráda a zároven mám já dosah na ní. Pak začalo neco na co velice dlouho nezapomenu, na masáže chodím pár krát do roka už pár let, nejsem nějaký expert ale už jsem zažil kde co ale toto bylo snad z jiného světa. V průbehu masáže se šibalsky usmívá, tu a tam se ptá jestli je všechno v pořádku, sleduje reakce a dle toho upravuje intenzitu a pohyby, s dotekmi nemá žádný problém takže si užívám krásne tělo jak očima tak rukama a zároven zažívám pocity, které jsem nedokázal identifikovat, rozkoš kterou jsem v takéto míře jěšte nezažil. Emily vyhovuje všem přáním, které jsme měl samozřejmě všechno v rámci pravidel. Mezi časem jsme si i přijemně pokecali i se zasmáli, to dost pomohlo abych vydržel celý čas, preferuji jedno ukončení. Po ukončení si ke mne lehla, objala a ješte jsme si chvíli povídali. Pak sprcha, obléct, zaplatit, rozloučení, popřál jsem ji hodně štestí na nové kariérní ceste a odešel domů. Door to door 96 minut.

Suma sumárum Emily je krásna žena, milá, vtipná a chytrá. Starat se o chlapa ji baví a dáva to dostatečne najevo ale samozřejmě pokud se k ní chlap hezky chová. Já dostal zážitek na který budu ješte dlouho vzpomínat a doufat že se s ní někdy někde jěšte potkám.

https://tapky.info/?3629,emily-masaze-luxury-605-958-304-605958304

Emily-2-1.PNG Emily-1-0.PNG

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx