Priváty v Praze

Amelie Lovely Girls Privat

Vyhnout se obloukem!

Hodnocení z 13.3.22 je velice výstižné, bohužel jsem ho včas nezaregistroval.
PLUSY: foto sedí – mladá holka, pěkná postava a prsa
MÍNUSY: nezájem, uspěchané, mechanické, zákazy a omezení, krátká doba.

POPIS: objednání přes sms perfektní, nicméně, to bylo asi tak jediné plus. Foto sedí – mladá holka s ruským přízvukem, pěkná postava a dívčí prsa. Zaplatil jsem půl hodiny s líbáním a orálkem. Pak už to šlo s kopce: odtažitý přístup, nezájem, uspěchané, mechanické, zákazy a omezení, nedělá 69 ač v inzerátu má, lasturku možno hladit jen povrchově s gelem, líbání naprostý průšvih, při sexu přidržuje gumu, nedovolí plný zásun. Díky tomu všemu slabá erekce, navíc budík začal zvonit tak 20 min po sprše a to byla poslední kapka a už jsem neměl šanci se udělat ani přes její finální snahu dohnat to aspoň ruční prací. Při odchodu jsem si dovolil ji upozornit na rozpor reality vůči textu inzerátu, klasické divení, kdo to tam dal… Aspoň jsem dostal vráceno 500 za líbání. Prostě průšvih a vyhnout se obloukem.

Byl bych nerad, aby negativní hodnocení dopadlo na celá privát, předchozí návštěva u Naomi byla nezapomenutelná, ale určitě doporučuji vyjasnit si předem alespoň od kdy se počítá čas.

https://tapky.info/?3945,amelie-lovely-girls-privat-732-310-301-732310301

4 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 dubna, 2022 11:33

Dobrý den a vy neprovádíte kvalitativní průzkum? Je jasné, že když se hlásí, tak na testovací jízdě udělá první poslední, ale jednou za čas na vaše holky poslat kontrolu vás nenapadlo?

1 dubna, 2022 15:22
Reply to  PanHrana

Tak to by byl Dream job dělat kontrolora a mít zdarma služby 😆

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx