Erotické masáže Praha

Natalie – Infinity Spa

Dlhsie som sa rozhodoval ktory masazny salon navstivim. Predtym to byval Mojemasaze v Karline alebo Angels avsak posledne navstevy nestali za vela tak som sa rozhodol pohladat trosku na nete. Nasiel som recenzie na tapky.cz a salon Infinity spa. Pozrel som dievcata a zaujala ma Natalie, mala dobre recenzie na webe Infinity aj na Tapkach, tak som sa rozhodol, ze vyskusam 🙂

Vzdy si davam masaz lingamu 60 minut, tentokrat som sa rozhodol pre 90 minut. Dohodol som sa cez whats up na piatok 14tu hodinu co mal byt akurat zaciatok Nataliinej smeny. Samozrejme ako vzdy pred novym dievcatom som bol nervozny. Pred vchodom som zavolal, ze uz som na mieste a bolo mi povedane, ze Natalie si pre mna pride dole. Chvilu cakania vonku a potom prisla, predstavili sme sa, vsetko islo velmi hladko, Natalie je velmi mila a prijemna. Prisli sme na izbu kde som si odlozil, nasledne mi bola ponuknuta spolocna sprcha – nikdy predtym sa mi to nestalo, cize som bol velmi rad a samozrejme ponuku prijal. Pri spolocnej sprche sme sa rozpravali a Natalie ma pekne umyla, super zaciatok masaze ktory naladi eroticku atmosferu.

Po sprche sme isli na izbu. Natalie sa ma opytala, ze ci mam 90 minut a ja, ze ano – rad by som masaz lingamu. Tak, ze nech si hned lahnem na chrbat. Natalie dala dole uterak, ma krasne telo, pevne, nieje vychudnuta, spravna zenska postava, prsia pevne – akurat do ruky 🙂 Bol som hrozne navnadeny. Snazim sa ist na masaz po najmenej 5 dnovom sexualnom poste, potom je zazitok este intezivnejsi.

Natalie mi pomalicky namazala penis olejom, nevynechala ani telo aby sa mohla lepsie klzat. Masaz zacala jemnym hladenim rukou a postupne sa pridavalo aj telo a pekne sa na mne klzala a rukou stale hladila to najdolezitejsie 🙂 striedala rozne polohy aby som mal dobry vyhlad. Potom mi prisunula nohy vedla seba aby mohla byt hore medzi nimi a svojou kundickou mi masirovala penis, toto bol neskutocny pocit – este teraz zacinam byt cely vzruseny 🙂 Pri masazi v polohe na mne mi pozerala do oci, flirtovala, velmi intenzivne GFE. Clovek ma pocit, ze je s niekym s kym chodi uz par mesiacov. Tieto polohy striedala pocas asi 70 minut ked odratam cas na srchu pred a po, cize skutocne klobuk dolu. Nakoniec presla do polohy 69 pricom sme sa navzajom uspokojovali a zaver bol neskutocne silny orgazmus – nespominam si, zeby som nieco tak neskutocne intenzivne predtym niekedy zazil. Potom nasledovala chvilka v objati, hlavu som mal prijemne zresetovanu, bolo fakt vynikajuce.

Nasledovala spolocna sprcha kde ma Natalie pekne znovu poumyvala, dobre sme si nazaver pokecali a potom uz cesta naspat domov. Na tento zazitok len tak lahko nezabudnem a urcite sa este vratim. Natalie je fakt jednicka, nebola to iba eroticka masaz, bol to uzasny velmi silny eroticky zazitok :-*

https://tapky.info/?3666,natalie-infinity-spa-603-373-881-603373881

natalie_053-1.jpg natalie_0115-0.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx