Erotické masáže Praha

Nella – Rabbit Hall

Měl jsem náladu na riskování a tak jsem si vybíral někoho, kdo ještě nemá žádnou recenzi. Výběr padnul na Nellu a rozhodně toho nelituji.

Objednání jak je zvykem v pohodě, beru mix za 1600 na hodinu. Při vstupu už mě vítá usměvavá Nella v župánku a odvádí si mě na pokoj. Ujasňujeme si druh masáže a za chvilku už míříme do sprchy. Byl jsem v Mánesovce, takže byly trochu zmatky se sprchou, ale nakonec se povedlo. Ve sprše se žádná velká divočina nekoná, nazval bych to spíše nezbytnou očistou, takový trochu závod být co nejdřív ze sprchy venku :-).

Na pokoji klasický začátek na břiše, nic co by extra nadchlo, ale zároveň neurazí, prostě takový klasický standard, trochu masáže, trochu B2B. Nella je hodně komunikativní, takže jsme část na břiše prakticky celou propovídali. Nella je chytrá holka z Česka, navíc sympatická a krásná, přesně můj typ. Sice na masáže kvůli povídání většina z nás nechodí, ale kdo by si chtěl popovídat na úrovni, tak můžu jedině doporučit :-).

Zhruba po 10 minutách přichází otočka. Masáž pokračuje od nohou směrem nahoru, začíná se věnovat kamarádovi, klouže se a čas krásně plyne. Za chvíli sama navrhuje 69, což bez přemýšlení přijímám. Nasedne si na můj obličej takovým způsobem, že nemám jinou možnost, než ji dělat dobře, zatímco ona se věnuje mě. V téhle pozici i dobojuji. Protože ještě zbývá nějaký čas, tak si ke mě přilehne a zbytek času zase propovídáme. Nakonec zase společná sprcha, oblékání, placení a odchod.

Celou dobu jsem měl pocit, že jsem spíš u kamarádky, než někde na masáži. Doporučení jednoznačně ano a opakování taky. Nechápu, že ještě nemá žádnou recenzi, buď je to tím, že je tam tak málo, nebo si ji necháváte pro sebe 🙂

https://tapky.info/?3636,nella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Nella-1-0.jpg Nella2-1-1.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx