Erotické masáže Praha

Eli-Infinity Spa

Asi dva týdny zpátky jsem se objednal k nové masérce v Infinity.Jmenuje se Eli a výběr padl právě na ni,protože mě na fotkách zaujala nejvíc ,právě ona. A protože jsem chtěl zkusit něco nového,což se mi dlouho nepodařilo. Ale poslední dobou na jejich stránkách přibyly nové masérky, tak je třeba to prubnout.
Eli je hezká tmavovlasá holka,už ve dveřích je poznat, že je komunikativní.
Společnou sprchu jsem využil a při pohledu na její zadek jsem se těšil na masáž.
Na pokoji jsem chvilku čekal, než donesla nahřátý olej a sklenici s pitím. A šlo se na to. Na břiše klasika,docela příjemná masáž,ale já už se těšil na otočku.
Holka se toho nebojí a hned se vrhá do 69 a věnuje se vyčnívající části mého těla a já mám možnost si prohlédnout ten její poklad a zkusit si sáhnout Problém nebyl a já si malinko pohrál v rámci pravidel.Trošku u toho vrněla a ať už to hrála, nebo ne…bylo to prijemné. Jeji ruční práce je super a vůbec se s tím nepárá a já jsem opravdu spokojený. Jde na ni sice chvilkama vidět, že je nová,ale vůbec to nevadí.Po slavnostním ukončení jsme zůstali chvilku ležet a povídali si.A ještě k její postavě:Prsa má takové akorát a fakt pevná a na jejich tvarech jde vidět, že se o sebe stará.Má takovou pevnou postavu a to mám rád.

Celkově jsem byl spokojený, masérku doporucuji a dávám 8bodů z 10.

https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

6B6B30AC-D3E1-4121-854D-FF92ACE29B5F.jpeg

3.4 9 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx