Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Tak i já jsem konečne vyzkoušel ´nový´ salon. O Jenny samotné tu už je napsáno dost, takže se nejdřív zaměřím na salon samotný.

Objednání a organizačně zvládnuto na jedničku , bez čekání venku , takže i když je salon na rušnějším místě vstup je diskrétní. Nevím jak ostatní pokoje, ale pokoj kde jsem byl je na masáže jako dělaný :-), dostatek světla dostatek prostoru, prostě se cítíte fakt pohodlně, patří určitě mezi top místa která jsem navštívil. Sprcha mimo pokoj, ovšem koupelna se sprchou prostorná.

Co se týče ostatních slečen tak nemohu hodnotit nicméně nábor dělá sama Jenny a  chce aby pánové byli vždy spokojeni tak bych čekal že to bude dobré (pro mě to potvrzuje třeba již recenze na Amelii).   pár velmi zajímavých slečen na rozvrhu tam je .Takže doporučuji všem co třeba chtějí vyzkoušet zatím ne tak mainstream salon 🙂

K Jenny samotné mohu podtrhnout to co je v minulých recenzích, takže kdo by chtěl detail odkáži tam. Dodal bych že Jenny je chytrá slečna  co salon vede s rozumem a jistou ´pokorou‘ což je sympatický. No Jenny je známá kvůli BDSM, ale nečekejte to v klasickém B2B :-), byt některé slova a pár chvilkových momentů napovídají že BDSM bude opravdu disciplína pro Jenny. Asi nečekejte velkou romantiku a  nějaké velké GFE , ale kvalitní v rámci mezí salonu ´upřímný ‚zážitek s hezkou vyšší blondýnkou se silikonovými ňadry, která všek nejsou zbytečně obří 🙂 . Jenny mi paradoxně v reálu přijde hezčí(přiložená fotka je nejblíž realitě), je to možná i záměr aby to lépe vystihovalo BDSM (hlavně ty v černém oblečku :-D) .

Za mě tedy Le Verlour palec nahoru a doufám že se jim bude dařit. Vím že masérky z východu jsou občas skvělé přesto je fajn být v českém salonu a ´vlastenecky´ je podpořit. Salon jako takový mohu doporučit, Jenny samozřejmě taky.

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

jenny.jpg

4.5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx