Priváty v Praze

Deniska – Mazlive studentky

Od téhle slečny jsem dle recenzí očekával opravdu hodně, opak byl ale pravdou.

Otevřela mi, na první pohled velice sympatická s andělským hláskem, ale paní (odhadem 40+), nikoliv slečna, navíc ještě taková jaksi sušší.. Vzhledem k tomu, že jsem na starší a přístup u mě dělá hodně – a zde to vypadalo slibně, kousl jsem se a pokračoval do koupelny (chyba!).

Co musím pochválit na podniku, že po každém sprchování sprchu dokonale umejou i vysuší!

Na pokoji čekačka řekněme 3-5 min.

Denisa začala velice jemným otlapkáváním a něžným líbáním hrudi, až se dostala úplně dolů. Pak jsem požádal o 69, což jsem neměl dělat. Cítil jsem odér a ani sem i tam dole nijak nelíbila, tak jsem to zase rychle skrečoval. Vyzkoušeli jsme pár poloh a když jsem do ní zasouval na misio, najednou se po mně nepříjemně ohnala jak Gandalf na Bilba, když si myslel, že mu chce ukrást prsten.. 😀 Že prý nesnáší, když jí někdo přejíždí přes anál. Absolutně jsem si toho nebyl vědom, sjížděl jsem tam celkem přesně shora a anál je jaksi na druhý straně – dobře, pokusím se to vytěsnit, udržet erekci a pokračovat, což se mi s brutální mírou soustředění taky podařilo.. Pokračujeme v misio, olizuju jí u toho bradavku a v jednu chvíli jsem ji přejel lehce zubama – to jsem neměl dělat (jakoby na to čekala), zase nasranej Gandalf, co že to dělám a jestli mi to přijde normální.. Ještě jsme pár okamžiků při diskusi v setrvačnosti pokračovali a já prohlásil něco jako že se teda omlouvám, ale že by mě ve snu nenapadlo, že by jí tohle mohlo vadit a že mám nějaký zkušenosti, měl jsem plno holek a nikdy s tímhle absolutně nebyl nejmenší problém.. To bylo jak červenej hadr na býka! Úplně se rozzuřila do běla, začala nadávat a běhat pokoji a následně i ven. Že prej nevím, jakou má míru bolesti a že se mám sebrat a vypadnou. Já z toho úplně perplex, oblíkám se a najednou přiběhla do pokoje, jestli se na ní nechci aspoň vycákat (asi pokyn ze zákulisí), ale to jsem se fakt už musel v duchu smát a samozřejmě jsem odmítl, ani by to už nebylo fyzicky možný. 😀 Ještě jsme si vyměnili pár poklon a já třeba za 15 min i se sprchou pelášil co nejrychlejš pryč.

Zatím nejhorší zkušenost s holkou ever. Peníze samozřejmě nevrátila, ani částečně. Naštěstí placeno jen 30 min bez extras.

https://www.tapky.info/?111,deniska-mazlive-studentky-606-357-709-606357709

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
hulk
2 února, 2022 15:05

Mazec.
Já byl tedy za Deniskou odhadem někdy tak před 15ti lety 😁 a to byla v pohodě. Ale to byla ještě mladice plná elánu 😁 Ono jak tuhle práci dělají dlouho, tak časem vyhoří a jsou na tom hůř jak horníci z uranových dolů …

4 února, 2022 10:58

Já jsem u ní též byl a byl to opak tvé návštěvy, nepodstrčili ti tam jinou?

4 února, 2022 13:11

Ja mel take negativni zkusenost a to uz pred asi 4 lety. Byla hodne chladna a clovek mel pocit, ze ji otravuje..udelej se a vypadni..treba zalezi na tom jak se vyspi a s kolika..:))

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx