Erotické masáže Praha

Emili-Infinity

Procházel jsem Ipákem a napadlo mě, že skočím na masáž do Infinity.Operátorka mi nabídla tři masérky a já podle fotek na webu vybral Emili. Podle fotek holka tvarů,které se mi líbí.Hlavně její plná podprsenka mě přesvědčila ve výběru.
Za chvilku jsem byl přede dveřmi a za pár minut mi otevřela fakt hezká holka.Je to Ukrajinka, ale její čeština je opravdu na úrovni, takže no problem. Nabídla mi společnou sprchu, ale šel jsem z práce, tak jsem do sprchy zaplul sám a společnou jsem si šetřil po masáží.
Emili mě čekala na pokoji s teplým olejem,tak jak to mám rád a na mé požádání jsem ji mohl svléknout. Emili není žádná anorektička,jak už tady někdo psal,ale holka krásných tvarů s parádníma prsama, po vizuální stránce jsem zajásal.
Masáž na břiše na pohodu, Emili se mi věnuje všude, kde je potřeba občas zajede i na patřičná místa. Otočka a jde se na to. B2B fajn jsem nadržený jak puberťák už jen z pohledu na ty její prsa na které si nechá sáhnout a pěkně omakat.Ten kdo rád sahá dolů, tak pánové fakt opatrně, holka umí říct, že takto ne,ale i přesto je ve vzduchu tolik erotiky,že se držím, abych ji nepostrikal už při prvním tahu.Tohle má Emili opravdu zvládnuté,to se musí nechat.
Masáž splnila má očekávání i přestože jsem „šmátral“ a tady jsem moc neriskoval,ale třeba příště bude dovoleno více. Myslím,že jsme si i tak nějak sedli, protože ve sprše se ke mě hezky tulila a já odcházel s úsměvem na tváři.
Masáž u Emili rád zopakuji a rád bych zkusil i dvě masérky,tak třeba příště.

https://www.tapky.info/?3764,emili-infinity-spa-603-373-881-603373881

5B253195-0898-4BF3-AB69-2AF1410ADF26.jpeg

2.7 10 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx